zaterdag 29 september 2007

Identiteit kwijt..... pas maar op dat men u straks niet op een trein smijt

Identiteit kwijt..... pas maar op dat men u straks niet op een trein smijt

De Nederlanders worden al jaar en dag belogen, bedrogen en opgelicht, waarbij men zelfs niet schuwde om via gemanipuleerde opleidingen een volk te kweken dat nauwelijks nog door al het onkruid het bos nog kunnen zien en aldus gedesoriënteerd en totaal ontheemd achter een oranje vlaggetje met aangever Maartje van Weegen aanhobbelen als vervanging van het nationale gevoel.

Decennia lang heeft men onze identiteit en entiteit ontstolen, want we moesten tegen wil en dank solidair zijn met alles wat er mis was aan en in de wereld, onze regenten reisden de aardkloot rond met hun opgeheven vingertje om de misstanden te bestrijden en vooral om te laten zien hoe sociaal bewogen ze waren, maar dan wel Business Class reizen en bivakeren in 4 sterren hotels, want er is een grens aan hun solidariteit en voor de huiselijke problemen hadden ze nimmer tijd.

We mochten geen outspan sinasappels meer eten, want dat stond gelijk aan het uitknijpen van de zwarte bevolking, nu er in datzelfde land blanken worden geterroriseerd, rechtstreekse nazaten van Hollandse boeren, zwijgen de solidairen, ineens zijn ze stil voor het wanhopige gegil, evenals de stilte omtrent de blanken in voormalig Rhodesie, maar geen nood in Birma verdient een oliemagnaat zijn brood en dus mogen we geen Total meer tanken, alsof een normaal mens nog aan hun grillen aandacht zal schenken. (Pol Pott maakte miljoenen kapot, maar toen zweeg het nationale geweten)

Zo maar wat bespiegelingen over de solidariteit van het kabinet der rariteiten en hun trawanten, lees het maar in de kranten, ik zal even wat dichter bij huis blijven en u vragen of u wel eens heeft nagedacht over de berichten die we over ons heen gestort krijgen, waar je als normaal en gezond weldenkend mens minimaal je wenkbrauwen bij op zal trekken, maar leest u eerst maar eens verder.

Waar ook in de knotsgekke een grote brand woed worden we stelselmatig met sussende berichten gevoed, er kwam wat asbest vrij, maar er was/is geen enkele reden tot ongerustheid, of er was sprake van wat giftige rook, maar die ging letterlijk op in smook, want opnieuw liep niemand gevaar, al maken de burgers nog zoveel misbaar, het was nimmer echt gevaarlijk of liepen we een risico, we worden aangespoord om naar de regionale omroep te luisteren, maar die beste mensen tasten bij calamiteiten ook al in het duister, dus wie belazert wie nu eigenlijk.

Laten we de bouw van grote projecten eens onder de loep nemen, ook daar laten we ons keer op keer in het ooitje nemen en als het niet zo stapelgek was, zouden we feitelijk massaal met kromme tenen moeten wenen. Men neme een metro, een spoor, of een UWV kantoor, het maakt niet uit, de overheid trekt er de lappen voor uit, het zijn uw en mijn belasting centen, maar nog nimmer is onze almachtig gekkenhuis in staat gebleken om ook maar één project budgettair voor elkaar te krijgen, men overschreed zonder schroom met soms meer dan 100% het uitgetrokken bedrag, want als regent is het credo dromen mag, zolang men maar een ander de schuld geven mag en betaald het volk het bitter gelag.

Bouwfraude, een compleet theater van een parlementair onderzoek, maar men sloot snel het boek en ging gewoon door met het aanbesteden aan de daders en de klokkenluider(s) kregen billenkoek of de fiscus op bezoek.

Rampen ook daaraan hadden we in dit bananenland geen gebrek, maar opnieuw bleek hoe weinig onze krankzinnige overheden geven om een mensenleven, want vuurwerk opslaan in een woonwijk, of het slecht onderhoud van de rivieren dijk, aanvliegroutes over een volle woonwijk, of een falend vergunningenbeleid in Volendam, keer op keer stonden onze regenten met geschokte gezichten ons te woord bij dergelijke berichten, maar het waren hun plannen, vergunningen en beleid die mede verantwoordelijk waren voor menige ramp.

Onze munt, een eens keiharde gulden werd boterzacht doordat zonder ons te raadplegen, men deze weggaf voor monopoly geld en ons ook al met de wisselkoers belazerde en iedereen ontdekte dat de koopkracht ineens een stuk minder werd en als nu straks de andere landen met een pensioenprobleem kampen, dan komt het men in ons landje halen, want wij waren zo dom om wel premie te betalen, zo kunnen we wachten op financiële rampen.

Miljarden worden rondgepompt in allerhande clubjes, verenigingen en sociaal bewogen gezelschappen, maar onze eigen jeugd heeft nauwelijks kans op gezond vertier en voor kinderen met problemen is het pas echt wenen, want die belanden in gevangenissen in plaats van correcte opvang en begeleiding te krijgen, of kwijnen weg in kasten en krotten met gebroken botten, maar wij als natie bleven zwijgen.

Van heinde en ver komen de gelukszoekers naar ons land, ze krijgen woningen, opleidingen, medische zorg, tot aan het belachelijke herstellende maagdentruukje aan toe, ze ontvangen royale uitkeringen en kunnen kiezen uit een scala van begeleidingen, maar de eigen jeugd……..die mag wachten op buiten- of naschoolse opvang, die mag speuren naar een studentenflat wat dat is voor de regenten schijnbaar een reuze pret, de buitenstaander te pamperen en de eigen bevolking te negeren, dat noemen ze daar in den Haag dan regeren.

De regenten bedachten dat het zinvol zou zijn in te zetten op kenniseconomie en in al hun onwijsheid, brachten ze het onderwijs niet op een hoger niveau, maar werden keer op keer de opleidingen naar onderen, richting de zwakste, bijgesteld en zo was dan ook de toekomst op een goede baan voor onze slechte rekenaars en taalkundigen meteen ook letterlijk naar de maan.

Men produceert lijvige rapporten die vertellen ons waar en hoe het aan alle zaken schorten, hoe ontstaan de tekorten, maar ze zijn ook niet vies van het manipuleren van cijfers, verlies wordt winst, wat voor ieder probleem bedenken ze twee nieuwe, slaan ze onmiddellijk aan het vernieuwen, maar het enige wat ze doen is een eens welvarend en vooraanstaand land deskundig te vernielen.

Het enige wat de eigen bevolking nog mag, is zwaaien met een miniatuurvlag op een Koninklijke hoogtij dag, verder moeten ze hun mond houden, mogen we boe roepen tegen boeven en criminelen, moeten we accepteren dat TBS’rs doorgaan met het ontwrichten van menselijke levens en het vernielen van kinderen, want dat schijnt de regenten maar niet te hinderen.

Nederlander zijn, dat is verboden, trots zijn op je nationaliteit is niet meer van deze tijd, je zal en moet zwichten voor de krankzinnige berichten over grondwetten die verdragen worden, partijen die los zijn van hun achterban, vreemdelingen die het land mogen besturen en verdommen om illegalen naar huis te sturen, taal en munt worden bij het grof vuil gezet, want volgens de regenten begint pas bij één groot EUROPA echt de regentenpret en worden de tegenstanders voor gek gezet.

Wij betalen voor al hun falen de rekening en zijn zo het kind van de rekening, oud of jong het maakt ze niet uit, voor hen zijn we legale buit, als roofridders uit de middeleeuwen heffen ze op alles en nog wat, te pas en onpas, zelfs op ons eigen bodemschat het aardgas, want het loopt de puigaten uit.

Kijk maar naar Paul en Witteman en als u het opbrengen kan naar 2 vandaag en heeft u een sterke maag, naar vrouwtje Polak, lees maar Trouw uw krant, NRC doet ook mee aan het verloochenen van uw land, de Telegraaf is graag vaag en zo vervagen onze nationale deugden en idealen pardoes, dankzij de propagandisten van mensen zoals Laroes en keffen de regenten dat wie tegen hun beleid strijd rechtsextremisten en gevaarlijke mensen zijn, die moeten eigenlijk afreizen per trein.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team