woensdag 26 september 2007

Ik besta niet, dus u kunt dit niet lezen.

Ik besta niet, dus u kunt dit niet lezen.

Opeens begrijp ik het helder als glas, ik was vroeger al niet het slimste jongetje van de klas, dus vergeeft u het mij even, maar ik ontdekte ineens de waanzin van het Nederlandse leven.
Altijd heb ik me moeten ergeren aan geschiedenis en aardrijkskunde, stomme taallessen en dat oeverloze opdreunen van tafels om rekenen te leren, maar ineens begreep ik dat ik mijn tijd ver vooruit was, want ik leerde zaken die niet bestonden, want de Nederlander bestaat niet alsmede al die flauwekul over identiteit en historie, normen en waarden, in één klap weggevaagd dankzij de alom aanwezige wijsheid van de Wetenschappelijk Raad voor de Regering.
Maar onze aangetrouwde prinses uit Argentinië, beleerde ons in en uit naam van de WRR dat we niet bestaan, Nederlander………….ken ik niet, dus gooi uw pas en rijbewijs maar weg, die hebben we nergens meer voor nodig.
Trouwens binnenkort vallen we onder het nieuwe Europese Verdrag, dat GEEN grondwet heten mag, zelfs de partij van de afbraak, of de allochtonen, kies maar wat u wilt, heeft de kiezer weer eens deskundig pootje getild, ze zouden zich voor een referendum inzetten, maar ja het is GEEN grondwet, dus dikke pret, lange neus, u krijgt geen enkele keus, maar wel het overbekende lid op uw neus. (Plassterk bleek een zeer onbetrouwbaar Pravda keurmerk)
Ze zijn meesters in het veel beloven en weinig geven, daarmee laten ze menig gekke Nederlander in vreugde leven, want omdat we niet bestaan, kunnen ze straffeloos ons met hun leugens en kiezersbedrog om de oren slaan, zelfs als ze sjoemelen met stemmen, want we zijn een volk van mensen die niet bestaan.
Ook als u gebruik maakt van uw democratische recht en ter stembus gaat, dan mag een hoge politie functionaris rustig oreren dat ze u mogen deporteren, als u op Wilders heeft gestemd, want dat is een foute vent, die komt op voor de Nederlander en zoals we nu allemaal kunnen weten mogen we dat feit wel vergeten, want de Nederlander bestaat niet, tot groot en grootouderlijk verdriet, want die geloofden nog in de waan van hun bestaan, dat ze geëerde burgers van een democratisch land waren, ook dat mogen we dus vanaf nu laten varen.
Ben je als ouder zo dom om je Nederlandse kindje naar een zwarte school te sturen, dan mogen ze daar hem of haar het leven verzuren, met pesterijen en zelfs fysiek geweld, want de dagen van het Nederlanderschap zijn geteld, sterker nog het wezen Nederlander is tot aan de wortel toe geveld en uitgeteld, zo werd ons toch klip en klaar in Jip en Janneke taal verteld.
Woon je als Nederlandse oudere in een verkeerde wijk, dan kom je tijdens de ramadan achter ijzeren hekken voor je eigen veiligheid, want ramadan schijnen bepaalde lieden op te nemen als een reden om ongelovigen te rammen dan, kijk dat komt ervan, als je als overheid constant de andere kant uitkijkt en horen, zien en zwijgen hanteert, als de terreur in wijken en steden regeert.
Een biefstukje of een lekkere karbonade, weg ermee of beter nog we gaan het belasten, zo krijgen we misschien wel een heel volk aan het vasten, met dank aan slinkse activisten die in troebel water visten en het milieu als wapen hanteren om de samenleving hun wil op te leggen, zo liet onze overheid via kapitale subsidies op alle maatschappelijke terreinen koekoekseieren leggen en mogen we straks alleen ons bordje nog met halhal of milieuterreur goedgekeurd eten beleggen.
Want belasten is het mode woord, belasten voor het huisvesten van ongenode gasten, belasten voor het milieu, belasten voor het stilstaan, of juist vanwege het doorgaan, belasten om te mogen wonen, of belasten omdat we elders als sinterklaas onze rijkdom kunnen tonen, belasten om de inkomensverschillen af te romen, maar ook belasten om verpauperde wijken op te knappen, want het verhaal van de bodemloze put willen onze regenten maar nog steeds niet snappen, belasten omdat we bomen kappen, belasten voor het generale pardon, al woonde men voorheen in huizen van bordkarton, nu krijgen ze voorrang op de Nederlander die trouwens niet bestaat, zo behandelt de staat de man in de straat.
Een zuur verhaal………welnee na het zuur komt het zoet, was ook al zo’n regentenspreuk die het bij het niet bestaande volk goed doet en verder is er nauwelijks nog iets wat ertoe doet, want de Nederlander verloor zijn moed, lam gebeukt door het hamer en aambeeld van de regelbrei, bang voor zijn baan en het voortbestaan roepen de regenten in koor weg met mij, want Nederland moet van de aardbodem verdwijnen, plaats maken voor de multicul ook al klinkt dat ridicuul.
Geen protestmarsen, geen volksopstand, geen woede uitbarstingen, maar slechts een paar mopperende en grauwende rechts extremisten, want als je klaagt en je verzet, dan ben je fout en gevaarlijk, dan ben je een verdacht individu en zo verdween mijn mooie land vol dijken en sloten, zo ging een welvarend land naar de kloten, ja platvloers, maar weet u wat ik pas echt platvloers en uiterst discutabel vindt………dat mijn land straks voor mijn kleinkind een keurslijf, nee sterker nog een dwangbuis zal zijn geworden.
Een dwangbuis, die bepaalt of en wanneer en hoe ze haar eigen kind(eren) op mag gaan voeden, een dwangbuis die haar rechten heeft verkwanselt voor een religieuze dwaalleer, maar hopelijk komt er een ommekeer en gelooft de jeugd straks de echte democratie weer, maar vooralsnog als u dit tot hier heeft gelezen, dan bent u en net als ik één van die politieke en sociale wezen, die in angst en onzekerheid leven en voor onze zogenaamde vrijheid geen dubbeltje meer geven.

1 opmerking:

hneriette zei

Profiiate met dit artikel over de troonrede van juffouw maxima.Ik had het niet beter kunnen verwoorden.
Diep treurig, dat wij in dit land leven!

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team