donderdag 20 september 2007

'Voedingsmiddelen flink duurder geworden'


Titel: 'Voedingsmiddelen flink duurder geworden'
Bericht door: spanjool op 19 September 2007, 11:09:23
'Voedingsmiddelen flink duurder geworden'
VOORBURG - De prijzen van in Nederland geproduceerde voedingsmiddelen zijn in juli met bijna 10 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Het is de grootste stijging sinds het begin van de jaren negentig, zo maakte het Centraal Burau voor de Statistiek (CBS) woensdag bekend.

Dierlijke en plantaardige oliën stegen flink in prijs, namelijk met 27 procent. Ook zuivelproducten werden fors duurder, onder andere door de extreme prijsstijging van 80 procent van melk- en roomproducten in vaste vorm. Vlees- en visproducten daalden daarentegen in prijs.



De jaarlijkse inflatie onder de 3 %, hetgeen regelmatig door de Goebbels propaganda wordt medegedeeld ??? Laat me niet lachen, de pol pot dictatuur van Balkenzwendelaar is een grote leugen , list en bedrog !


Bericht door: resident op 19 September 2007, 12:01:18
"V = Victorie, want Duitschland wint op alle fronten!"

Klonk iewat hol, in december 1944.

Net zo hol als het nieuws dat Nederlanders steeds meer, of nog steeds tevreden zijn. En dat Nederlanders steeds meer vertrouwen in de regering hebben. Dit soort nieuws zie je dagelijks op de billboards in Noord Korea. Niet op televisie, want die kan niemand daar betalen.

De eerste drie kabinetten Balkanbende vroegen om de buikriem aan te trekken. Het huidige kabinet Balkanbende IV vraagt niet meer om de broekriem, maar om de strop aan te trekken. Ik zou het erg leuk vinden om te horen wat de Nederlanders op denken, nu de troonrede is uitgesproken. Iedereen gaat er op achteruit. Behalve het kabinet. Die gaven zichzelf 30% opslag. En de keunigin. Die gaat er ook niet op achteruit.

Ik meen me te herinneren geleerd te hebben dat de hoge heren zelf het goede voorbeeld moeten geven... als ze tenminste serieus genomen willen worden.


Bericht door: spanjool op 19 September 2007, 14:37:28
Je blijft het maaar over 'hoge heren 'hebben resident. Met alle respect dat is hopeloos ouderwets en bovendien veel te veel eer voor dat gajes wat zich een dictatuur hebben aangemeten zonder enige kennis, kunde of ervaring. Gesjeesde en afval van de maatschappij, nooit iets gepresteert of zelfs ooit kunnen melden of buigen op een prestatie ( hoe klein ook )in het verleden. Vullis , tuig van de richel ! schuim van de natie !

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team