donderdag 20 september 2007

Prinsjesdag………de waan van ons bestaan

Prinsjesdag………de waan van ons bestaan

Keer op keer worden de Nederlanders geconfronteerd met financieel wanbeleid, fraude, malversaties en vriendjespolitiek, Nederland is dus dood en doodziek, corrupt en verrot, maar komen we massaal in opstand ?.........welnee we zijn schijnbaar heel te vree.

De vis rot vanaf de kop is een oude wijsheid, zo ook als een vereniging, bedrijf, bestuur of zelfs een land bestuurd wordt door incompetente en incapabele mensen, die omhoog gevallen zijn en hun enige prestatie des levens is geweest, dat ze zo goed kunnen debatteren en erin hebben kunnen doorleren.

Nederland was massaal tegen de EU grondwet en dus werd er NIET naar het volk geluisterd, maar bedacht men een slimmere constructie en de grondwet veranderde in naam en wat artikelen werden keurig in paragrafen verstopt en ziedaar de grondwet die geen grondwet heet, komt er toch.

Laten we even de perikelen bij de VVD nemen, de kiezers, ruim 620.000 stuks, goed voor meer dan 10 zetels, kozen voor Rita Verdonk, ze was ineens onzichtbaar en monddood gemaakt en de beoogde prins van de VVD keek met argusogen naar zijn bedreigster en vond een stok om de bekende hond te slaan en stuurde Rita uit de laan, weg uit de fractie was zijn overspannen reactie.

Ja dan heeft men schijt, excusé le mot, aan de kiezer, die is trouwens altijd de verliezer, maar voor het oog van de wereld voerde men in VVD kring een waar theaterspektakel op, het leek wel een uitzending van Idols, zoveel media was er aanwezig, de hele godganse dag werden we vergast op volzinnen over spijt en droefenis, maar Rita kon gaan, weg uit de kamer, maar of ze wel even gewoon lid wilde blijven, zo werden de kiezers behandeld als seniele oude wijven.

De bijeenkomst had de leden opgetrommeld, waarvan er 715 waren die tegen Rita stemden, ongeveer slechts 1% van de kiezers dus die op haar hadden gestemd, maar de kiezer is stemvee, die telt in de partijen allang jaar en dag niet meer mee, daarvoor heeft men het gestaalde kader.

Zo kregen we ook een nieuw kabinet, na de periode van de walm van Zalm, u weet wel de belofte van na het zuur komt het zoet, is het nu Wouter Bos die een greep in ons inkomen zakje doet, want de verliezers regeren ons land en niemand van het electoraat komt in opstand, we vinden het schijnbaar op het bijna sadomasochistische af, dat we ons keer op keer het bos laten insturen met loze en voze kreten, van hen die zalm en kaviaar eten en de kiezer na de stembus onmiddellijk weer zijn vergeten.

De staatskas speelde weer voor Sinterklaas, men deelde flink uit aan hen die zichzelf en hun wijken lieten verpauperen, maar de hardwerkende burgers, de echte netto belastingbetalers, mogen de rekening betalen, want pimpelpaars komt als de bekende roofridder het wel halen.

Decennia lang worden we al geregeerd en overheerst door een door en door corrumperende elite, zij delen de belangrijke baantjes uit, zorgen dat alle belangrijke posten waar de beslissingen genomen worden en waar de centjes terecht komen en verdeeld worden, door de eigen bloedlijnen bezet worden, zodat ze ongestraft en nagenoeg onaantastbaar kunnen blunderen.

Budget overschrijdingen, we vragen gewoon meer geld, wanbeleid in deze moderne tijd wordt beloond niet met straf, men gaat niet naar de gevangenis of terug naar af, nee men krijgt een gouden handdruk, een riant wachtgeld, of als het even meezit een prachtige baan, waar men verder met het graaien en verkwisten zijn gang kan gaan.

En de kiezer…………dat is de grote verliezer, die mag de rekening betalen, die mag aanschouwen hoe wijken en losgeslagen en criminele jongeren worden beloond van hun zuur verdiende centen, na het zuur kwam niet het zoet, nu is er weer een lekkend dak dat het in de propaganda machine goed doet, want de regering verwacht schijnbaar alweer zwaar weer en dus doet men de kiezer weer eens zeer en ontfutselt hen de laatste grijpstuiver.

Ooit kwam dit land in opstand tegen de 10e penning, nu betalen we als makke schapen en laten we de pluchezitters onze rekeningen en spaarcentjes wegschrapen, ze hanteren de kaasschaaf en wij het kiesvee betalen het bittere gelag braaf en zonder morren.

Betuwelijn, HSL, ach u kent het wel, van A naar Beter werkt ook al voor geen meter, want Nederland staat massaal stil, maar doet braaf wat de bak van ellende wil, na de puinhopen van Paars, kregen we het zuur, nu mogen we opdraven voor het wanbeleid in het onderwijs, de verpauperde wijken, crimineel tuig dat op kosten van de gemeenschap leuke reisjes mag maken, of voor vreemde multicul feesten en partijen, dan weten de regenten niet hoe snel ze erbij moeten zijn om als ware Sinterklazen met vette subsidies te strooien.

Hans Smolders kaartte het aan, klokkenluider uit Tilburg, maar de rechter sprak schande van zijn openhartigheid, want je mag niet uit de school klappen, zeker niet als het gaat om dikke vette flappen, die men oneigenlijk en vals aan het pluche in ruste besteed, ook dat is Nederland.

Wilders in de ban, want de man mag niet het taal van het volk spreken, knettergek wordt je ervan, Rita aan de kant, je leest het in iedere krant, maar Nederland zwijgt en draagt het juk, gehersenspoeld door de collaborerende media, die als een ware propaganda machine de regenten een platform geven om zich in alle toonaarden uit te leven in mist en nevelgordijnen, zo lieten we een welvarend, trots en mooi land wegkwijnen.

Nivelleren hoef je de regenten ook al niet te leren, dat is hen op het lijf geschreven, alleen in de eigen portemonnee doen ze aan het nivelleren niet mee, ook zijn ze niet wars van een benzineslurpende oriëntatiereis en hun geweten knaagt nimmer, want ze zijn als echte zakkenvullers en slinkse lullers nu eenmaal slimmer, maar het volk…………..ach dat mag ééns in de zoveel tijd naar de stembus en moet verder zwijgen.

Ga lekker aan het werk, houdt de regenten sterk, geloof in hun fabels over spaarzaam en doordacht besteden van uw bijdragen die ze zo ongeveer op alle niveau’s, artikelen en diensten vragen, geloof hun leugens over solidariteit, geloof hun wollige taal over vergrijzing en het onbetaalbaar zijn van de welvaartstaart, want zij pikken de grootste brokken en blijven u en mij lokken met hun leugens en jokken, want regeren is allang niet meer vooruitzien, maar de buit onder elkaar verdelen.

Prinsjesdag, het hoedenfestijn, het zwaaien met de nationale vlag, de enige keer dat het schijnbaar nog probleemloos en straffeloos mag, maar verder is het kommer en kwel, buikriem aanhalen en voor hun domheid en wanbeleid de rekening betalen, dat is Hollandistan ten voeten uit, welke olifant blaast in hemelsnaam dit horrorsprookje van gnomen en trollen eens uit.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team