vrijdag 28 september 2007

Bananenmonarchie

Reactie op artikel van Duns Ouray in het VrijeVolk



Beste Duns Ouray, jij blijft lachen, ik kan wel huilen, hoe ver zijn we afgezakt dat we als natie ons de les laten lezen door omhooggevallen profiteurs, farizeeërs, baantjesjagers en jaknikkers, die als enig doel hebben, voor zichzelf een heerlijke pluche stoel te reserveren, gebruik maken van een riant wachtgeld of zitting te nemen in een uitstekend betaalde commissie met veel emolumenten.

Wij, het volk, schrijvers van en voor het Vrije Volk typen soms onze vingers blauw, we ageren tegen de misstanden, schrijven stukjes vol humor en spot, leggen pijnlijk de rotte plekken bloot, laten de burgers de rotte mispel zien die onze samenleving is geworden en vervolgens…………………niets, nada. nichts, rien, nothing, want de regenten lachen zich een deuk, het stomme klootjesvolk mag ageren zij regeren !!

Corruptie………..kennen we niet, we staan toch netjes vermeld in het overzicht, dus die verdwenen heroine, de uitbetaalde oneigenlijke wachtgelden, de verkwanselde woningen, de mooie baantjes voor bewezen diensten, de bodemloze put van subsidie stromen aan dubieuze multicul en milieuclubjes mag toch geen naam hebben, de miljarden stromen in de zakken van hen die trouw zijn aan de partijen en het volk…………..mag letterlijk alleen een duit in het zakje doen.

Smolders als klokkenluider werd veroordeeld, maar een politiecommissaris mag Wilders en zijn stemmers ongestraft en zonder sancties ter deportatie aanbieden, nog even en we worden daadwerkelijk op treinen gezet ter deportatie naar heropvoedingskampen, ik kan er niet meer om lachen, ik kan er alleen maar om huilen.

Wilders wordt bespot en belachelijk gemaakt, zoals men dat ook deed bij Fortuyn, we weten allemaal het resultaat, maar zelfs zonder een nieuwe politieke moord, maakt men een volksvertegenwoordiger (mond)dood, want niet de bedreigers van de democratie worden vervolgd, maar een politieke voorman net als Jahmi wordt de vrijheid ontnomen en door bodyguards afgeschermd, waardoor zij hun democratische recht van vrijheid van spreken, gewoon uitgaan, de simpele vrijheid om VEILIG over straat te gaan wordt ONTNOMEN.

In steden zijn wijken complete getto’s geworden, waar politie en justitie doodleuk de regie kwijt zijn en gewone burgers straffeloos weggetreiterd mogen worden, het enige wat de regenten er tegenover stellen is meer geld, meer buurthuizen, meer voorzieningen, en nog meer kopjes thee, maar tegen jou en mij en alle andere critici zeggen ze keihard dat we rechts extremisten en xenofoben zijn.

De staat gaat straks onze kinderen en kleinkinderen conform de staatsregels een opvoeding aanbieden, ouders worden gescreend of ze wel in staat zijn “gezonde” kinderen te baren, kinderen worden niet meer thuis opgevoed en normen en waarden bijgebracht, maar via jarenlange indoctrinatie van crèche tot aan universiteit vergiftigd met hun valse wereldbeelden, keurig weggemoffeld via zogenaamde politieke correcte canons en buitenschoolse opvang, zodat PA en MA meer uren aan de produktie en dus geld kunnen genereren voor hen die dit bananenland regeren.

Het zou eens tijd worden als wij als columnisten, vrije burgers, ons eens organiseren, in plaats van als losse projectielen, één grote brede volksbeweging zouden worden, die de bijl kunnen worden aan de wortel van al het kwaad, de particratie van de regentenkliek en hun dubieuze stichtingen, clubjes, verenigingen en ze de wacht aanzeggen, ter verantwoording roepen en ze rekenschap laten geven van hun wanbeleid en zakkenvullerij.

Stemprocedures zijn allang onbetrouwbaar, fraude met stemmachtigingen is schering en inslag, de wil en keuze van het volk wordt keer op keer met voeten getreden, men past procedures aan, schuift met termijnen, kortom men zet de uitkomst gewoon naar eigen hand in dit bananenland en als dat allemaal nog niet genoeg is, vormt men doodleuk een coalitie met de verliezers en bedriegt dan op die manier de kiezers.

Ik kan er echt niet meer om lachen, want men ontkent mijn cultuur, mijn lieve vaderland wordt verkwanseld, de toekomst van mijn kind en kleinkind worden in de uitverkoop gedaan en dat alles en alleen voor de waan van een politiek baan van een regentenkliek, kijk Dun dat maakt mij nu pas echt dood en doodziek, daar kan ik allang niet meer om lachen.

Spot en venijn zijn machtige wapens, maar zolang we opereren als losse individuen, zullen we stuk voor stuk roepende in de woestijn zijn, prediken we alleen voor eigen parochie en liggen de regenten echt niet wakker van onze proza, hoogstens dat ze ons bestoken via MID, AIVD of ander apparaat dat hen tot dienste staat en gaan ze door met het verkwanselen van onze rechtsstaat, waar hun vazallen en lakeien die dienst uitmaakt.

Nee Duns, het is de hoogste tijd voor een gemeenschappelijk strijd, we zouden gezamenlijk onze kennis, intelligentie, gedrevenheid en drang tot democratische vrijheid moeten bundelen, samen moeten optrekken, gemeenschappelijk acties voeren, oproepen tot demonstraties, kortom we zouden de echte strijd moeten durven aangaan en ons toetsenbord en scherm verruilen voor daadwerkelijke acties en strijd………..echt Duns en medeauteurs het is meer dan de hoogste tijd, het is allang geen 5 voor twaalf meer.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zou me niet zo'n zorgen maken, maar vooral blijven schrijven. De politieke elite heeft zich lang kunnen misdragen, omdat ze veel in de doofpot wist te houden. Dankzij internet lukt dat niet meer. Steeds vaker komen berichten van u en de uwen in handen van de doorsnee burger wiens ogen langzaam maar zeker opengaan. Het is noeste arbeid en ik kan me voorstellen, dat u er af en toe moedeloos van wordt, maar bedenk wel dat aan de randen van het politiek elitaire veld mensen vertoeven die zowel in het veld als daarbuiten hun bronnen hebben en die gevoelig zijn voor het feit dat de wind aan het draaien is. Een van de gevolgen is al, dat de Tweede Kamer steeds meer door amateurs gevuld wordt, omdat een verstandig mens het faillisement van de politiek aan ziet komen en geen trek heeft in een bijltjesdag. Het is redden wat je redden kunt, voor jezelf, bij de elite, en met woede in het lijf probeert men zelfs voorbij te gaan aan het redelijke, het opvallende en het onvermijdelijke. De politici van nu zijn de landverraders van de toekomst, in de geschiedenisboeken. Het is alleen maar triest voor de enkeling die zichzelf ooit wijs heeft gemaakt dat hij of zij een edel doel dient. Donner is zo'n gek.

Anoniem zei

Oh maar ik zal zeker blijven schrijven, want de deksel zal van de doofpot afblijven en het karpet waar ze alles onder proberen te vegen, lichten we gewoon op.

Ooit zullen ze rekenschap af moeten leggen en komen dan niet weg met:

"we hebben het niet geweten"

Alleen daarom al zal ik blijven schrijven en ageren tegen hen die ons land regeren.

Bedankt voor je meer dan interessante bijdrage

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team