woensdag 12 september 2007

11-09 2007 Brussel Een bizar verslag

11-09 2007 Brussel Een bizar verslag

Op dinsdag 11-09-2007 gingen wij vanuit Nederland naar Brussel om van ons democratische recht gebruik te maken, vreedzaam te demonstreren tegen de verdere Islamisering en de waanzin van fundamentalisten die met hun terreur de mensheid gijzelen.

Op weg erheen zagen wij al veel politiemotoren verdekt opgesteld, naïef als we zijn, dachten we aan verkeerscontrole, fout helemaal fout, we hadden beter kunnen weten, ze stonden langs de rijksweg opgesteld om bussen met demonstranten te “ontvangen” om zo te voorkomen dat deze naar Brussel zouden geraken.

Wij reden echter in een keurige luxe automobiel met 4 keurige heren, dus de motormuis die ons even begeleide gaf aan dat we ons tempo moesten aanpassen aan het overige verkeer, we leken net een stel toeristen of bezige zakenlieden, dus geen enkele beletsel om onze weg naar Brussel voort te zetten.

Éénmaal in Brussel aangekomen 11.30 kwamen wij in een kafka achtige chaos terecht, opstoppingen, wegblokkades, versperringen alsof we in een militair compound terecht waren gekomen, nerveuze motormuizen die heen en weer reden en waar we ook keken zagen we ME bussen en peletons agenten met schilden en wapenstokken.

Nadat we eindelijk onze auto hadden geparkeerd, namen we telefonisch contact op met andere aanwezigen, nou dat was dolle pret, paniek alom, men arresteerde willekeurig mensen, toevallig wel prominente voormannen, dus die willekeur viel wel mee, we maakten haast om erbij te kunnen zijn.

Eenmaal op het eindpunt te zijn aangeland zagen we opnieuw een overmacht van nerveuze agenten, die opgefokt en schichtig iedere groep personen nauwlettend observeerden, de voormannen van het Vlaams Belang waren ondertussen al meer dan hardhandig afgevoerd en eerlijk: ik had koude rillingen van de geluiden die wij via de telefoon hadden meegekregen van deze bizarre arrestaties.

Wij besloten dit slagveld te verlaten en te proberen het startpunt place du Luxemburg te bereiken, na wat omzwervingen kwamen wij eindelijk ter plekke, na in diverse zijstraten opnieuw vele peletons ME en politie te hebben gepasseerd en overal kwamen we versperringen tegen met prikkeldraad en een nerveuze sfeer.

Op het plein was een overmacht van geüniformeerde agenten en een flink aantal provocateurs, jawel u kent ze wel, die kek geklede mannekes in spijkerpak met oortjes in die zich bezig houden met de schapen van de bokken scheiden om ze vervolgens over te dragen aan hun geüniformeerde collega’s.

Het hele gebied was een kakofonie van jankende sirenes, overvliegende helikopter(s), motoren, af en aan rijdende arrestanten wagens en ambulances, alsof er een mega ramp had plaats gevonden, in plaats van een bijeenkomst van bezorgde Europese burgers die hun stem wilden laten horen tegen de terreur van een bepaald niet vredelievende religie.

Wij kwamen GEEN vlaggen verbranden, wij kwamen niet gemaskerd, wij schreeuwden geen leuzen om mensen te doden, wij kwamen vredelievend ons democratisch recht uitvoeren, maar werden door een waanzinnig beleid en een totaal buitenproportionele inzet van machtsmiddelen en wapenstokken ons democratisch recht ontnomen, gelijk een bananenrepubliek van een dictatoriaal regime.

We hebben Schotten, Engelsen, Amerikanen, Noren, Denen, een handvol Hollanders en Duitsers ontmoet, allemaal mensen die maar één ding wilden, opkomen voor hun vrijheid, stop de Islamisering en tegen de terreur, dat schijnt in modern Europa een staatsgevaarlijke en ongewenste wens te zijn.

Brussel en de Burgemeester van die Europese Enclave hebben de democratie een klap in het gezicht gegeven, want in alle Europese steden hebben Islamfanaten, vlaggen verbrand, opgeroepen tot een heilige oorlog, onze leefwijze beschimpt, ze hebben moorden uit naam van hun religie gepleegd en gejuicht toen de Twin Towers ineenstorten, ze hebben herdenkingsdiensten ontluisterd en onze vrouwen voor hoeren uitgescholden en het gekke is dat ZIJ ALLE RUIMTE daarvoor kregen, maar een vreedzame demonstratie van bezorgde burgers tegen deze oprukkende fanatici, schijnt wel staatsgevaarlijk en ongewenst te zijn.

Brussel leek op een vesting, mijn hemel, waar waren al deze ordediensten en bewakers van de veiligheid, toen in de Europese steden, onze nationale vlaggen werden verbrand,letterlijk met de voeten werden getreden en bespuugd, nee toen waren ze even niet thuis, want men was even vergeten dat de aanslagen NIET zijn gepleegd door gewone burgers, maar Islamitische fundamentalistische terreurcellen en dan is het natuurlijk meer dan logisch dat je alles uit de kast haalt en inzet tegen domme belastingbetalers die hun democratisch recht op vreedzaam demonstreren wilden uitoefen.

Arm Europa, we verliezen onze zonen en dochters in de woestijnen voor de zo bejubelde westerse democratie, terwijl thuis diezelfde democratie met geweld wordt gesmoord, ja u kunt straks niet roepen, we hebben het niet geweten, als straks ons laatste democratische vrije voormannen zijn vermoord.

een filmpje



http://www.youtube.com/watch?v=43Jd44eopt4

2 opmerkingen:

Skender zei

Op InFlandersFields staat nog een verslag, met foto's en een video, en uiteraard wordt er ook op The Brussels Journal uitgebreid bericht over de betoging van gisteren.

Anoniem zei

Bedankt Skender,

Op ons forum besteden we ook uitgebreid aandacht aan deze wandaad van de Brusselse overheid.

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team