maandag 1 oktober 2007

Waarom de zogenaamde Elite zorgeloos verder regeert





Keer op keer lees en hoor je mensen die spuug en spuug zat van de politiek zijn, want het maakt niet uit of en op wie je stemt, je krijgt nimmer de regering die je wilde en als je partij winnaar is staat die aan de kant of als verliezer ineens weer aan het stuur van dit land.

Wij burgers van Nederland zijn het die onze EIGEN macht klakkeloos weggeven aan de door ons verfoeide regentenkliek, domweg omdat we altijd weglopen voor onze eigen verantwoordelijkheid en alle problemen van ons leven deponeren op het bordje van de overheid, of het nu gaat om onze woning, werk, gezin, opleiding, gezondheid, veiligheid, we eisen dat de overheid onze problemen oplost, want daar zijn ze toch voor.

Diezelfde overheid lacht zich een kriek, want doordat wij bij iedere calamiteit en probleem het op hun bordje leggen, kunnen zij ons hun wil opleggen, via regelgeving, wetten en voorschriften en mogen we als burgers thuis voor de buis over hun wanbeleid vitten.

Verdeel en heers, hou jij ze dom dan houd ik ze “arm”, geef het volk brood en spelen, enkele oerwijsheden, maar keer op keer denken burgers dat het oude achterhaalde dogma’s zijn, want tegenwoordig gebeurt dat toch niet meer, NIETS IS MINDER WAAR.

Om u en mij als dom vee naar het Europese Eenheids Gedrocht te krijgen creëren we gewoon een probleem, namelijk massaal onaangepaste groepen importeren die we alle vrijheid geven, die ze zelfs niet in hun eigen land ooit zouden hebben gehad, waardoor deze lokaal de samenleving ontwrichten en onze regenten schijnbaar klakkeloos voor hun eisen zwichten.

Zo ontstaat er een klimaat van wij/zij vol tegenstellingen, want de nieuwkomers verschillen qua cultuur, religie en sociaal totaal van de eigen bevolking en dat geeft wrevel, waarbij er onlusten en onrust ontstaat, tot aan aanslagen aan toe.

De gewone man en vrouw voelen zich meer en meer door de berichtgeving onveilig en roepen om bescherming, hetgeen natuurlijk kan, maar dat gaat dan weer gepaard met het inleveren van vrijheid en verworvenheden, maar de bron van het kwaad en ellende wordt niet bestreden, integendeel men importeert meer en meer want dat zou economisch gewenst zijn.

Na een aantal “onvermijdelijke” aanslagen in binnen en buitenland, alsmede “gewelds incidenten”, zorgt de staatspropaganda voor spotjes over veiligheid en berichtgeving van de inzet van de staat voor de veiligheid van de burgers. Om de terreur en het terrorisme te (kunnen) bestrijden heeft de staat echter meer bevoegdheden nodig en de burger levert deel voor deel zijn lang geleden bevochten vrijheden in, alles uit naam van de veiligheid.

Zo moeten we ook vereuropesen wat dat ook moge wezen, want alleen in Europees verband kan men adequaat het dreigende gevaar keren en opnieuw verkwanselt men de burgers hun identiteit uit naam van de zo bezongen en bedongen veiligheid.

Tegelijkertijd moeten onze troepen ver weg voor onze veiligheid HIER, DAAR orde op zaken stellen, opnieuw een fabel, want ondanks dat men bij hoog en laag bezweert dat men het tij daar keert, heeft de geschiedenis al eeuwenlang geleerd dat je daar geen vrede en veiligheid kan brengen, laat staan ONZE democratie kan opleggen, maar het staat wel goed op de staat van dienst van onze overheid, het zo’n beetje staande beleid, voer geen strijd in eigen land, maar steek je kop gewoon lekker in het zand, de kiezers hebben toch geen verstand.

Ook onze ambtenaren zijn burgers, ook zij hebben een verplichting tegenover zichzelf, tegenover hun gezin, maar ook tegenover de samenleving, maar ondanks dat het zelfdenkende mensen zijn voeren ze waanzinnige wetten en regels uit, onder het credo "Ja, ik weet dat het niet juist is, maar men gaf me deze opdracht, en ik had geen keus." En zo vernietigen ze hun eigen samenleving onder het mom dat ze niet anders konden.

Diezelfde mentaliteit maakte dat veel, te veel, burgers en ambtenaren destijds in de tweede wereldoorlog “gewoon hun werk deden”, ze konden toch niet anders, wie waren zij om zich te verzetten tegen de macht van de bezetter en bovendien ze hadden toch hun plicht.

Op een perfide wijze worden zo alle burgers gemanipuleerd en maakt men dat we zelf roepen om wetten en regels, die in feite de kern van ons bestaan en vrijheid beperken, via de media, zelfs zogenaamde ontspanningsprogramma’s bewerken ze ons collectieve geweten.

Wij hebben geen recht op beklag, want het water komt zo maar uit de kraan, we hebben een gezondheidszorg en we hebben zelfs de vrijheid van mobiliteit, al zal menig burger zo langzamerhand toe zijn aan een zenuwinzinking vanwege de enorme file’s, of het erbarmelijke slecht georganiseerde openbaar vervoer.

Ook wordt ons wijs gemaakt dat privatiseren goed is, want dan is er concurrentie, maar het enige wat er gebeurt is dat wij allemaal de peperdure rekening betalen van gigantische salarissen aan de vazallen van de elite, meebetalen aan de waan van spotjes en sponsorcontracten en de burger betaalt, de burger baalt, maar zwijgt en accepteert want het protesteren heeft men ons afgeleerd.

Alleen nog in strak geregistreerde en georkestreerde demonstraties, jawel keurig gesubsidieerd door de overheid, kan men zijn onvrede kwijt, wee diegenen die de moed opbrengen om onafhankelijk te protesteren, die zal men het snel afleren, die zal men arresteren want dat riekt naar anarchie en zelf denken, dat is verboden.

Wie binnen de elitaire kring vertoeft, krijgt alle kansen, zelfs entertainment is niet onschuldig, want de theatermakers hebben de omroepen nodig, die weer ge- en misbruik maken van zogenaamde goede doelen om de burgers aan te sporen hun bijdrage te leveren aan hartverscheurende misstanden, alwaar de BN’r voor het oog van de meegereisde camera een weldaad verricht en zichtbaar ontdaan u oproept vooral gul te geven.

Daarmee houden we een systeem in stand, want al die bazen, managers worden grof betaald en verdienen een dik belegde boterham aan het verweken van ons intelligente verstand en zo mag dan op zijn tijd om beurten de regenten vanuit het pluche ons regeren, verdelen ze bekwaam iedere baan en manipuleren ze ons bestaan.

En trapt u niet in hun valkuil, doet u niet mee met het georkestreerd gehuil, dan bent u een gevaarlijk mens, een fascist, een racist of een xenofoob, want u bent niet te koop, u verzet zich tegen opgedrongen machinaties, u heeft lak aan hun fratsen en eist uw recht van zelfbeschikking en vrijheid op, maar helaas levert dat veelal alleen maar problemen op.

Bedenk de volgende keer als u weer gaat stemmen en men u een wonderschone toekomst belooft, dat ze dat al generaties lang beloven en we collectief hun perfide leugens dus geloven, wordt het nu eens geen tijd dat we gaan nadenken en ons ontketenen van de leugen die ons regeert en manipuleert.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, eigenlijk weten wij dit al jaren.
Pim heeft het ons al duidelijk gemaakt.
Maarja, de overheid schroomt niet om te moorden om zichzelf in stand te houden.
Of, nodigt uit te moorden voor de elite.

Deze troep die zich administratie (overheid en regering en tweede kamer parlement enz.)noemt is een kliek. En deze kliek moet doorbroken worden. Desnoods met geweld.
Want beesten ruim je met beesten op.
Toch?

Gerechtigheid zal geschieden.

Anoniem zei

Lijkt sterk op 't statement van Alex Jones!
Ik ben het er wel mee eens. Het schijnt overigens een probleem te zijn dat zich in heel West Europa en de VS af te spelen.
Hoe dan ook, de Nederlandse bevolking verdient niet beter aangezien ze geen interesse in de waarheid heeft en liever in een politieke droomwereld verkeerd. De geschiedenis leert dat de mens niet van de geschiedenis leert, maar het ziet als een andere vorm van entertainment. Moge alle goedwillende Nederlanders ons vaderland inwisselen voor een mooi Scandinavisch land, en de rest lekker besneden worden!!

Anoniem zei

Ik heb even Google geraadpleegd, wie en wat Alex Jones is, zijn redenatie gaat veel verder, naar mijn smaak te ver, evenals veel complot wereld denkers.

Wel zijn we het eens over het feit dat burgers zelf denkende wezens zijn en dus hun EIGEN verantwoordelijkheid zouden moeten nemen en dragen.

Dat de problemen wereldwijd zijn is onmiskenbaar, maar laten we ons concentreren op ons eigen huis, eigen land, want wachten en hopen op bewustwording van de wereld zo wel eens als gevolg kunnen hebben dat we te laat wakker worden, als we dat dan ooit nog worden.


Pim Fortuyn was geen voorstander van geweld, bovendien zijn de regenten geen beesten, maar eerder slimme geesten die WIJ in het zadel houden.

Ook Fortuyn wilde dat wij als burgers onze EIGEN verantwoordelijkheid nemen en dragen en niet alles op het bordje van de overheid leggen.

Dus geweld.........dat is precies wat men zou gebruiken om vrije geesten acuut en razendsnel op te bergen als een gevaar voor de samenleving.

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team