woensdag 18 juli 2007

Palestijnse opvoeding

Martijn van Dam (PvdA), Harry van Bommel (SP) en Mariko Peters (Groen-Links) verlieten de delegatie van Kamerleden die het Midden-Oosten bezochten geheel tegen alle afspraken in op het moment dat men met echte vluchtelingen sprak, die daarmee hun leven riskeerden. Men stelde doodleuk, dat men de andere kant van de zaak wilde horen. Maar die andere kant was nu juist aan het woord.
Oh, men droomde er vast wel van, dat Hamasleider Osama Hamdan die andere kant zou toelichten? Nou dan toch zeker niet het onderstaande betreffende een geweldig stukje opvoeding dat de Palestijnse kinderen vanaf hun kleuterperiode krijgen toegediend.


Hamas-kleuters krijgen nu Nahoel de bij
Van onze redactie buitenland

Twee weken geleden stierf Farfoer. Farfoer was de Mickey Mouse-achtige stripfiguur die elke vrijdag in het kinderprogramma van de Hamastelevisie ’Pioniers van Morgen’ met de presentatrice en de jonge kijkers kletste.

Zijn boodschappen bestonden uit oproepen tot gewapend verzet tegen Israël en de verspreiding van de islam, waarbij Farfoer de kijkende kleuters aanmoedigde om ’de joden te vernietigen’. „Met jullie, kinderen, leggen wij het fundament voor de islamitische overheersing”, beloofde Farfoer in een van de uitzendingen.

„Farfoer is de martelaarsdood gestorven terwijl hij zijn land probeerde te verdedigen”, vertelde een treurige presentratice de jonge kijkers, die net hadden kunnen zien hoe Farfoer was doodgeslagen door een Israëlische ambtenaar die probeerde zijn land te kopen.

De boodschappen van Farfoer hadden tot zijn dood weken lang tot veel oproer geleid, voornamelijk in Israël en in de buitenlandse media, maar ook in eigen Palestijnse kring heerste ontstemming. „Dit zendt de foute boodschap uit”, stelde minister van informatie Moestafa Bargoeti die opriep Farfoer uit de uitzending te halen. Dat gebeurde dus.

Vrijdag kreeg Farfoer ineens een opvolger in de vorm van een bij, Nahoel. „Wat kom jij doen?” vraagt de presentratice Saraa aan de nieuwe, vrij grote pop. „Farfoer was mijn neef”, antwoordt de bij op huilende toon. „Mijn vrienden en ik willen het pad van Farfoer vervolgen, het pad van het heldendom, van het martelaarschap. „Wij zullen uit zijn naam ons wreken op de vijanden van Allah, de moordenaars van de profeet, de moordenaars van onschuldige kinderen, tot de Al-Aksa-moskee van hun vuil is bevrijd”, zo belooft de bij. „Welkom, welkom”, begroet de presentratice Nahoel, de bij.

http://www.trouw.nl/hetnieuws/wereld/article752279.ece/Hamas-kleuters_krijgen_nu_Nahoel_de_bij

Dan ook nog een klein stukje van onderstaande site, waarin nog veel meer fraais te lezen staat over bijvoorbeeld hoe de Israëlische regering het AIDS-virus verspreidt onder de Egyptenaren en de Palestijnen. Hoe zoiets ooit nog goed moet komen kan volledig buiten beschouwing gelaten worden, maar u weet in elk geval weer waaraan de linkse normen-en-waarden Kamerleden de voorkeur gaven.

http://www.homepages.hetnet.nl/~fm-ter-horst/Isra%EBl%20en%20de%20PLO.htm

Palestijnse nazi-propagandamachine

De internationale media en politiek reageert nauwelijks op de opruiende taal van de PA en haar volgelingen. Ook sluit men de ogen voor de anti-Israël propaganda die constant door de ‘Palestijnse’ media en de leiders wordt verspreid. De ‘Palestijnse’ pers staat al jaren vol haatverwekkende berichten over het Joodse volk. De media worden consequent ingezet voor het verspreiden van leugens en het ophitsen tot geweld. Ook de terreurbeweging Hamas beweging en de Islamitische Jihad kunnen hun gewelddadige anti Joodse propaganda openlijk aanbieden en verspreiden. Op de ‘Palestijnse’ televisie vertelde een "historicus " van de Universiteit van Gaza dat de Joden hun land in tweeën hadden gedeeld en dat deze duivel zo snel mogelijk verdreven moest worden. In een ander bericht werd gezegd dat de bende met de lange baarden verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van ziekten als kanker . Ook worden slechte medicijnen en verdorven levensmiddelen aan de ‘Palestijnen’ geleverd om ze te vergiftigen. Een geograaf en een historicus kwamen voor de PA-tv uitleggen dat de huidige Joden helemaal geen Joden zijn. Volgens beiden zijn de echte nazaten van de zogenaamde Bijbelse Joden, de huidige ‘Palestijnen’. Al Rahman, lid van het uitvoerend comité van de PLO en minister voor vluchtelingenzaken bij de PA, beweerde zelfs dat Jezus de eerste ‘Palestijnse’ vluchteling was. Hij was de eerste Vredevorst en de eerste ‘Palestijnse’ Fidai (iemand die voor de zaak van allah zijn ziel offert) die door pijn en lijden verlost werd.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team