dinsdag 10 juli 2007

Bij de konijnen af

Bij de konijnen af
Als u ondertussen bekomen bent van uw Al(les) be(Gore)d TV show waarin we weer eens konden aanschouwen hoe men het milieu veracht en ons gewone stervelingen weer een subliem rad van desoriëntatie en waanzin oplepelde kunt u nu “genieten” van een nieuwe show, opgevoerd door onze nationale loodgieterskorps genaamd de politie.
In de Telegraaf was weer een fraai staaltje te lezen hoe onze medelanders zich vermaakten met het doodknuppelen van konijntjes, daar waar Connexxion voorzichtig rijden om de beestjes niet naar de andere wereld te helpen, vermaken de jeugdige vandalen zich met het martelen en doden van de beestjes.
Het is toch schandalig. Wij krijgen van onze dienstleiding juist de opdracht voorzichtig door Sloterdijk te rijden omdat er veel konijntjes rondlopen en dan slachten die jongeren ze gewoon af", aldus de GVB'er die ook de politiek heeft ingeschakeld om dit probleem op te lossen.

Bij de politie weet men van niets. "In onze systemen staat niets over konijnen", zegt een woordvoerster. "Maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. Als wij een melding krijgen en we gaan kijken, maar iedereen is alweer gevlogen, dan wordt het niet genoteerd bij ons."
Kijk dat is verhelderende taal, daar kunnen we wat mee, hier staat dus letterlijk wat we allemaal al wisten maar eigenlijk niet wilden geloven, het werpt meteen een compleet nieuw licht op het denken en handelen van onze ordehandhavers, wat ze niet zien en als het dan niet in het systeem staat, dan is het er niet.
LEES HET EENS ALSOF ER ZOU STAAN:

Bij de politie weet men van niets. "In onze systemen staat niets over mensen doodknuppelen of onthoofden", zegt een woordvoerster. "Maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. Als wij een melding krijgen en we gaan kijken, maar iedereen is alweer gevlogen, dan wordt het niet genoteerd bij ons."

Dit doen ze ook al bij overvallen, zelfs die met excessief geweld, maar zo hou je het criminaliteitscijfer wel lekker laag en bovendien waarom zou je risico lopen om in een geweldspiraal terecht te komen.
Trouwens recent konden we nationaal een staaltje aanschouwen van de doortastendheid van onze wetsdienaren, men had 112 gebeld vanwege het door merg en been klinkende gegil van een man, de politie kwam ter plaatse maar in plaats van ingrijpen en doortasten optreden deed men wat men geleerd had, namelijk niets doen totdat er voldoende mankracht aanwezig was om het varkentje dat gekeeld werd te wassen, helaas was men ietwat te laat en bezweek het slachtoffer aan zijn gruwelijke verwondingen, maar hier kon men de daders op een heterdaadje betrappen en dat is dan weer winst geweest………toch………?!?!
Kijk je kunt niet alles verwachten, ze hebben hun handen vol aan het voldoen aan de dogma’s van Verkeersschout Spee en dat levert ook nog eens klinklare munt op, achterlicht, veiligheidsgordel, helm, bellen met je mobieltje, afstand houden, kom kom, ze zijn niet dom.
Ze hebben een dik boekwerk vol met overtredingen die ze zelfs als TV show kunnen verkopen, met programma’s als blik op de weg, dus dan moet de criminaliteit maar even wachten en tsja als je aankomt en er is geen dierenbeul te bekennen, dan is er dus geen zaak, het is even wennen, maar alles went zelfs hangen, als je het maar lang genoeg doet en anders weten ze wel waar ze heen moeten rennen en weer vrolijk bekeuringen gaan neerpennen .
Dierenbeulen gaan al jarenlang vrolijk, frank en vrij hun gang, sinds kort is de Nederlandse burger dus ook al vogelvrij, het is letterlijk dus bij de wilde en tamme konijnen af, maar niemand in dit knotsgekke land vind het maf, niemand komt in opstand tegen deze waanzin, we staan erbij en kijken ernaar en zeggen tegen elkaar vol ontzetting, is het niet raar dat er niets aan dit soort waanzin wordt gedaan en gaan dan vrolijk verder met ons dagelijkse bestaan.
Regenten gaan 100 dagen op pad, ze praten over veiligheid en solidariteit, vullen hun zakken en na verloop van tijd, mogen we weer eens gaan stemmen, maar reken maar niet dat de regenten deze waanzin gaan afremmen, ze zijn te bang voor het zetelverlies, als ze de onaangepaste gasten op een hard beleid vergasten en dus neuzelen ze wat over het milieu en ja het is sneu, maar ook daar doen ze dus niets aan, alleen heffen en halen, zodat ze via onze zak hun rekeningen van het wanbeleid van de moderne tijd kunnen betalen.
Het is bij de konijnen af en draagt men een land deskundig naar het graf, voor straf gaat u niet naar af, ontvangt geen bonus en kakelt men dat Nederland vergrijst en is het ten strengste verboden dat u naar de allochtonen wijst, mag u een spaarlamp kopen en verder met uw hoop op betere tijden naar de pomp lopen.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team