woensdag 11 juli 2007

Nieuw wapen de Lokeend

Nieuw wapen de Lokeend

Onze regenten hebben ontdekt dat bepaalde groepen jongeren menen iedere vrouw voor hoer te mogen uitmaken en vreemde sissende kreten te moeten uitbraken, waarbij deze jongeren fysiek geweld niet schuwen en zelfs mensen het water induwen of slaan en schoppen en dus komt de politiek met de lokeend op de proppen om dit vreemde gedrag te stoppen.
Ja, u leest het goed, nadat men zich distantieerde van geweld tegen de konijnen, (Bij de politie weet men van niets. "In onze systemen staat niets over konijnen", zegt een woordvoerster. "Maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. Als wij een melding krijgen en we gaan kijken, maar iedereen is alweer gevlogen, dan wordt het niet genoteerd bij ons.") Is men nu alert op sissende pubers, die ook wel hangjongeren worden genoemd, niet te verwarren met hangoorkonijnen, die zijn aaibaar, al beschouwen deze lieden ze als knuppelbaar.
Men wil vrouwelijke agenten in burger gaan inzetten om als lokeend tussen deze jongeren te gaan paraderen om ze dan te arresteren als ze sissende geluiden gaan maken of vreemde en beledigende taal uitbraken, kijk dan zeg ik meteen dat doet naar meer smaken.
Laat meteen een aantal agenten als lokeend in bepaalde wijken gaan wonen, zich als homopaar op straat vertonen en dan deze zieke geesten die zich vaak gedragen als wilde beesten, nu eens in de kraag vatten en ze in plaats van een nieuw jeugdhonk, blaasinstrument of trommel te geven, ze voor het gezag laten beven en ze een cadeautje als een enkele reis opvoedingskamp geven, zodat we als burgers weer veilig in de wijken kunnen leven.
Of zet een paar agenten als gekko’s in een snackbar of buurtwinkel, daar is pas echt werk aan de winkel, dus als er dan weer eens een paar van die onaangepaste apen de zaak afbreken, dan meteen in de kraag vatten en ze voor de schade laten opdraaien, wedden dat het werkt als een speer en ze doen het echt niet meer. Duurt slechts een paar weken, mits men ze dan ook daadwerkelijk bestraft en niet weer op een luxueuze vlinderstudie reis stuurt, is al via menig echte studie gebleken.
U ziet we kunnen nog een scala van zaken in de strijd werpen, mits men de agenten kan losweken van de laser guns en achterlicht van fiets en bromfiets controles, bovendien zou het effect wel eens kunnen zijn dat we weer veilig in de wijken kunnen lopen, onze meisjes zich beschermd weten door en de burger weer respect krijgt voor de doortastende en optredende politie.
Ineens werd ik wakker en realiseerde me dat ik gedroomd heb, want in Islamabad aan de Noordzee doen we niets tegen deze zaken, in tegendeel we belonen de onaangepasten, we accepteren dat ze onze samenleving ontwrichten, we spelen voor struisvogel en steken de kop in het zand, terwijl de wereld brand. Zelfs militairen die we naar brandhaarden uitzenden moeten zich houden aan vreemde regels en geschokt reageert men dat ze slachtoffer worden van een haat cultuur en betalen ze voor de prijs van die zogenaamde lieve vrede wel heel erg duur.
Nederland ooit mijn geliefde vaderland ken ik niet meer, is iets van weleer, de steden worden ontsiert door minaretten, men eist vreemde religieuze wetten, de traditionele pracht van klederdracht is verdrongen door religieuze hobbezakken en we laten onze cultuur en levensstijl zonder problemen van ons afpakken, want we worden geregeerd door lamzakken en burgermeesters die de wet(ten) aan hun laars lappen en illegalen niet willen oppakken.
Zo verwordt een eens welvarend land langzaam maar zeker tot een nieuw derde wereld land, waar besnijdenissen de missen vervangt, waar het kruis aanstootgevend wordt geacht, waar men de vredesduif naar het kerkhof bracht, waar men dieren molt met een ritueel gebaar, waar de kerk en staat ineens op de agenda staat en men over vreemde religieuze feestdagen praat, waar de emancipatie wordt terug verwezen naar donkere tijden en waar de laatste werkende burgers moeten lijden om de rekeningen te betalen van hen die wel komen halen, maar niet aan de wereldse zaken van ons land willen meebetalen.

En de lokeend…………ach die weent, want die is in deze eendenkooi wereldvreemd, die ziet vreemde vogels van allerhande pluimage, hij of zij mag alleen signaleren en als er niets in het systeem staat, dan gaat het feest weer over en is de straat en straks onze gehele staat voor de rover, verkrachter, wetsverachter, die onaangepast nieuwe aanslagen op onze samenleving beraamt zoals het een echte onaangepaste betaamt.
En de regenten, ach die worden commissaris zoals Max van den Berg, of gaan naar Shell, Navo, Brussel of de wereldbank,ook al staat heel Nederland blank en het water tot ons aan de lippen, dan nog zullen ze roepen, we zitten nog lang niet vol, want ze hebben in de trévezaal een reuzelol en niets is ze te dol, een spaarlamp, roetfilter, belastingaanslag hier of daar, een filevignet ze hebben een reuze pret, want ze reizen business class en drinken een glas en doen een plas en roepen dat het allemaal wel meevalt, ze leven namelijk van de tweespalt.
Cor Stoker reactie op persbericht op 6Mb forum

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team