dinsdag 3 juli 2007

Een eenvoudige naailes.

Een eenvoudige naailes.

Als volk en natie zijn we gewend dat we genaaid worden, het vreemde is dat niemand in opstand komt of ook maar enige beroering in de volksmassa ontstaat, zijn we zo murw geslagen door de vele steken die onze overheden en regenten laten vallen, of heeft men de natie de mond dichtgenaaid via de subsidies en regels en zo hen monddood gemaakt.

Random zal ik wat naailessen met u doornemen, met uw welnemen uiteraard en als we klaar zijn hebben we een broddellapje dat u en mij tot de conclusie zal moeten brengen dat we aardig genaaid zijn in Nederland, maar van een fatsoenlijke overheid er geen sprake kan zijn.

Laten we beginnen met de les stof.

Nee geen lesstof, maar letterlijk stof, onze almachtig onwijze en onbekwame overheid presteert het een HogeSnelheidsLijn, de beroemde en beruchte HSL, voor miljarden aan te laten leggen die dan vervolgens de machinisten dwingt om stapvoets door de tunnels te laten moeten rijden, want door de stof ziet men geen meter en met de miljarden die men investeerde was er niemand zo slim om de juiste afzuiginstallatie aan te schaffen, trouwens men maakt nu ook ruzie om welk station in Amsterdam het begin/eindpunt van deze s(t)of zal gaan worden.

Nog meer stof, ook al iets met treinen en waar steken vielen.

We hebben een heuze Betuwe lijn, ook daar is er van alles mis, maar het ergste is dat dit monstrum nimmer rendabel zal worden en wij de belastingbetalers tot in lengte van dagen de rekening mogen betalen, maar wie vanuit Groningen naar het Westen wil, die staat vanaf Zwolle stil, want er is geen goede en snelle treinverbinding met de steden in het Groningse gebied, maar ja het parade paardje van Oost naar West had de voorkeur, dus stilte a.u.b. over het file gezeur.

Dubbel gezoomd of dubbel ge(gr)naaid

In Amsterdam zijn weer een paar regenten gevonden die het niet zo nauw namen met de centen, u weet wel van die soepsidie kluivers, die zichzelf een doneurtje gaven, want als Pravda elite behoren ze tot de graven en dus naaide men het volk een oor aan en bezorgden ze zichzelf een leuke donatie uit de soepsidie pot en zoals we mogen verwachten gaat daarna acuut de doofpot weer op slot, de 6meibeweging besteedde er ook al ruim aandacht aan, dus de les over dubbel genaaid worden is bij deze ook afgesloten.

Veiligheidszoom de criminele blinde zoom

Laten we het eens hebben over veiligheid en criminaliteit, ook daar worden we dus deskundig een blinde zoom aangenaaid, want wat onze hermandad vergat te melden, na hun euforische berichten dat de veiligheid in de steden verbeterd was, was dat ze doodleuk overvallen en misdaden even terzijde legden, het kwam aan het licht toen weer eens een burger in zijn winkel met zijn vrouw door vandalen was overvallen en zwaar mishandeld, men vond het beter deze zaken te verzwijgen, zodat we als burgers geen onveilig gevoel zouden krijgen. Kijk komt men u of mij dus aan het mes rijgen, dan is het eerste gebod van de blinde zoom, we doen aan de drie aapjes, horen, zien en vooral zwijgen, dan wordt het vanzelf weer veilig op straat.

Na het naaien en zomen komen we aan het persen.

Balki en Timmermans kwamen vol jolijt uit Brussel, ze zwaaiden niets dan lof over hun eigen prestaties, logisch toch, Brussels Lof, want ze waren te gast bij een goede mof en die zei nu we jullie van dienst zijn geweest en alle zaken hebben verstopt in spelonken van het verdrag, dat geen Grondwet mag heten, kunnen jullie met een rein geweten dit verdrag door de strotten van het volk persen en daarna zwegen de persen en hoorden we niets dan loffelijke verzen over het grote succes van hoe men een natie heeft genaaid en met voze woorden heeft gepaaid.

Tenslotte nog dit, we werden belazerd bij de Bijlmer ramp, bij Enschede, ook op Schiphol deed men dapper mee, we geven een generaal pardon en straks eten we geen tulpenbollen maar karton, want men speelt weer voor Sinterklaas en is verbaasd dat straks de welgevulde staatskas tot op de bodem is leeggehaald en u en ik onze laatste spaarcenten aan hun speeltjes hebben betaald.

Aardgas, verkwanseld voor een appel en een ei, de gulden werd in de uitverkoop gedaan, goed opgeleide Nederlanders zoeken elders een nieuw en zeker bestaan, onze regenten bedachten het privatiseren van de nutsbedrijven, terwijl ze doodleuk achter de schermen de eigenaars blijven, wij mogen leven in een door hen gecreëerde waan van afhankelijkheid, waar men de vrijheid al met al menig keer geweld heeft aangedaan.

Verder worden we van alles op de mouw gespeld over Afghanistan, waar we met de wederopbouw nu niet echt slagen, maar wel voeren we complete veldslagen, alleen wordt er van ons verwacht dat we niet vragen waarom men daar miljarden verspild en het af doet met een smoes van 800.000 euro per dag, bedenk eens wat een F16 en Apache helikopter per dag kosten aan mankracht, logistiek, onderhoud en brandstof, dan is het meteen duidelijk dat ook het op de mouw spelden door onze regenten tot een ware kunst is verheven.

U zult het met me eens moeten zijn, het naaiclubje in de Haagse Kaasstolp is meer dan geslaagd voor de cursus hoe naait men het ganse volk en leeft men vrolijk verder in hun roze, rode, paarse wolk, maar de rekening van dit naai en broddelwerk daarin zijn ze pas echt supersterk, die leggen ze neer bij het gewone volk en die zien met lede ogen aan, hoe we naar de filistijnen gaan, maar voor de regenten gloort naar iedere regeerperiode een beste baan.

1 opmerking:

administrator zei

Het onvermogen om in opstand te komen, is verbijsterend. Terwijl we ons voorbereiden op de te verwachten nederlaag rond de Europese Grondwet, zal er moeten worden nagedacht waar dit onvermogen vandaan komt. Tegelijk is ook het onvermogen om dit probleem te doordenken verbijsterend. Dit is alvast wel een (populaire) voorzet met bruikbare elementen.

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team