maandag 8 oktober 2007

Nederland massaal aan de LSD

Een provocerende titel, maar als u dit stukje gelezen heeft, dan zal het u meer dan duidelijk worden waarvoor en waarom ik deze titel heb gebruikt.

Links Socialistische Dictatuur, is de kern van het Nederlandse probleem, waarbij ik echt niet alleen naar de Pravda van de Partij van de Allochtonen kijk, maar naar het gehele politieke spectrum waar rechts een vies en besmet woord is geworden, waar men de oude oorlogswonden vanwege een rechtse Socialistische dictator projecteert op alles en iedereen die tegen de LSD ageert, want dan ben je een gevaarlijk mens.

De LSD is een netwerk van allerhande clubjes, alwaar men ruim gesubsidieerd het vuile werk voor de politiek opknapt, was het ooit de Makro, of een tijdje defensie, nu is Total slachtoffer van een aanslag van een terreurgroep van de LSD.

Als links protesteert gebeurt dat nagenoeg altijd met grof geweld, men neemt graag financiële instellingen, maar vooral Amerikaanse bedrijven onder vuur, gooit ruiten in, valt fokkers aan, want linkse actiegroepen hebben geen wet nodig, zij staan boven, onder en naast de wet, zij zijn het geweten van de LSD, de strijdkrachten die zorgen voor chaos en schade.

Is er ergens ook maar een zweem van rechtse betrokkenheid te bespeuren, dan duiken de jongens en meisjes met hun capuchons en sjaals, liefst in de kleuren van de Palestijnse El Fatah beweging, uit hun krochten en kraakpanden op en roepen anti-fascistische leuzen, want daarmee stigmatiseer je de tegenstander als verwerpelijke lieden en is iedere vorm van geweld geoorloofd, want ze vechten toch voor een rechtvaardige zaak.

Je ziet ze overal, ze bezetten, blokkeren, ageren, protesteren en molesteren dat het een lieve lust is en zelden worden ze massaal opgebracht, laat staan veroordeeld, sterker nog: onze LSD overheid financiert hun bolwerken, hun trainingen en faciliteert het gebruik van publieke ruimten en velden, maar o jee en o wee als een paar zogenaamde rechtse mensen hun verontwaardiging willen laten blijken in een vreedzaam protest, dan ineens is Leiden in last, want rechts is ongepast.

Via de media krijgen zij vanuit de kokers van hun geestelijke verwanten alle steun, binnenhof, buitenhof, twee voor twaalf, Paul en die andere man. Zodra er ergens iets op het rechter politieke veld gebeurt, zijn de walging en verontwaardiging perfect gespeeld en oprecht groot, maar zijn het de Sociaal betrokken Slinks groepen, dan ineens heeft men alle begrip voor de samengebalde verontwaardiging en roept men dat het hier gaat om een brede maatschappelijke stroming.

Rechts Nederland werkt, ze werken voor hun hypotheek, huur zonder subsidie, voor het schoolgeld van hun kinderen, voor de dagelijkse kost, van dat zuur verdiende geld worden links en rechts allerhande heffingen en belastingen ingehouden, waarmee de LSD-overheid ruimhartig de activisten en hun organisaties subsidieert, zodat ze kunnen demonstreren en ageren tegen alles wat ook maar ter rechterzijde zijn kop uit het zand durft te steken.

Deze actieclubjes zorgen er feilloos voor dat de gewone burgers in een keurslijf worden geperst en meer en meer vrijheden inleveren, alles uit naam van de grote Linkse Socialistische Dictatoriale Heilstaat, want de gewone burger is gehouden aan de wet, maar zij leven in een eigen vrijstaat, hebben geen baan of aanzien te verliezen, sterker nog, in hun subsidie bolwerken zijn zij de directe partners van veel overheidsdiensten en maken zelfs deel uit van de regering, het parlement of zitten in fracties, al dan niet met of zonder strafblad.

De ontmanteling van de Nederlandse samenleving en rechtsstaat kunnen we aflezen aan hun successen, men mag straffeloos het particulier bezit onteigenen, lees kraken, uit naam van de gefingeerde woningnood, men mag straffeloos koffiehuizen exploiteren waar geen koffie, maar wel drugs verkocht worden, men mag het defensie-apparaat uithollen en beschadigen, uit naam van de vrede, eigendommen vernielen uit naam van de “publieke” verontwaardiging, bouwprojecten en wegen traineren uit naam van het milieu of de beroemde korenwolf, kikker of boomklever.

Maar o wee als de rechtgeaarde hardwerkende burger ook maar iets te hard rijdt op een weg die het toelaat, dan staat de lasergun paraat, als de winkelier de zondagssluiting te ruimhartig overtreedt, dan weet men hem te vinden en voor iedere zucht en kuch vindt men wel ergens een regelgeving terug, die de burger in zijn dwangbuis houdt, want de gewone man en vrouw is fout en als u toevallig rechts bent, dan wacht u de toorn, dan bent u laag opgeleid en denkt met uw onderbuik.

Door het LSD-beleid en deze clubs konden steden verpauperen, onaangepasten kregen carte blanche, want de LSD-gedachte 'hou jij ze arm dan hou ik ze dom' is volledig geslaagd, gezien de totaal ontoereikende resultaten op taal- en rekenvaardigheid op onze scholen, waar, hoe gek het ook klinkt, men zwarte scholen voortrekt ten koste van de scholen voor het zogenaamde witte kind.

Niet dat witte scholen alleen blanke kinderen huisvest, maar wel scholen waar de ouders thuis NEDERLANDS spreken, waar men gesteld is op de NEDERLANDSE nationaliteit en dat is iets wat Imam Vogelaar zo graag anders zou willen zien, want Nederlands bestaat niet, wie dat gelooft en denkt is ziek, De Nederlander moet worden uitgegomd, weggemoffeld, wij moeten onszelf niet meer als Nederlander beschouwen, het liefst zou ze zien dat wij allen vanaf nu met een buitenlander trouwen.

Zo slaat de LSD-gekte op alle niveaus toe, zo werd een eens trots en werkzaam land omgevormd tot een verpauperde natie, die hulp gaat vragen bij Township-steden om de orde te leren handhaven, zo holden we het niveau van onze ooit geroemde opleidingsniveaus uit, zo werd onze rechtsstaat een aanfluiting van willekeur, corruptie en infiltratie door informanten en werden justitie en politie zo lek als een mandje en verdween het ontzag voor het gezag, vanwege het wangedrag.

LSD, wat doe je ermee? Het beste zou zijn iedereen verplicht af te laten kicken, maar dat wordt pas echt schrikken, dan moeten al die clubjes en verenigingen die op de zak van de burger de samenleving uithollen, al die lieden die hun zakken vullen via het wanbeleid en via de asielzoekersindustrie ineens echt werk gaan zoeken, dat zou pas een echte chaos veroorzaken.

Geen staatspropaganda meer, geen loterijen en geprivatiseerde mega clubjes met topinkomens meer, die elkander de bal, lees de miljoenen, kunnen toespelen, geen externe adviesbureaus meer voor ex-ambtenaren, geen gratis woonruimte, gas, licht en water voor de krakers, geen miljarden meer voor opknappen van wijken waar een beperkte groep zich loopt te verrijken.


LSD, alle gevestigde politieke partijen doen er van harte aan mee, het is hun levenselixer, zij behouden daarmee met een minimale achterban een hele natie in de ban, ze verdelen de baantjes en posities, ze schuiven met de stoelen en zorgen dat ze jarenlang via het pluche kunnen profiteren, zonder ooit ook maar echt te hoeven regeren, want vooruitzien en echt beleid maken, zodat problemen voorkomen of opgelost kunnen worden, nee daaraan kunnen ze niet gaan beginnen, dat is tegen de LSD-traditie in.

Oké ik ben het met u eens, u bent tot hier toe gekomen en vraagt zich af waarom ik in dit gekkenhuis blijf wonen? Domweg, ik ben zo’n gekke Nederlander die houdt van zijn land ook als staat het bijna in brand, ik loop niet weg, maar hoop dat er ergens iemand is die gelooft wat ik zeg en roept: "Nu is het genoeg!"



Reageren ??

Dat kan hier maar ook op: Het 6MB forum publiek

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom laten wij dit toch toe, waarom laten wij Nederland verpauperen, waarom zeggen wij niks, waarom doen wij niks, Nederland is inderdaad een land van niks doen geworden en alles maar toelaten.

Anoniem zei

Beste heer Stoker

Ik geloof u en geloof ook dat een LSD club aan het einde van hun bestaan staat. En staan.
De mens wordt wakker en zo ook de beul.
De beul die korte metten gaat maken met fata sjaaltjes. Die korte metten gaat maken met alle overheids immaapjes.

De mens De nederlansche mens wordt wakker.

Het tij gaat keren Dat, mijn beste Stoker. Dat geloof ik..

De beul staat klaar....


Gerechtigheid zal toeslaan...

Anoniem zei

de linksen hebben het gedaan en de rechtsen hebben het laten gebeuren we gaan naar de donder met dit land maar ik weet niet wat ik hier aan kan veranderen probeer mensen bij te praten bij sommige haalt het wat uit maar daar krijg ik ook geen revolutie mee het zal eerst nog erger moeten worden maar ja nu de echte nederlander ook uitgegumd is zie ik het somber in

Anoniem zei

Beste heer Stoker,

Voordat U onrust gaat stoken, lijkt het me verstandig U eerst te beroepen op Uw politieke visie. Wat is links volgens U? Of rechts? Volgens mij is deze scheidingslijn in een bad trip van LSD allang naar de knoppen gegaan. De gehele politiek bestaat uit lobby-praktijken die uiteindelijk hun verantwoording nog altijd af te leggen hebben aan het die het geld beheren. De markt is een onstabiele handelsplek en deze is volgens mij nog niet zo ver van instorten verwijderd, dus wat je politieke stellingen ook zijn, het land zal er niet beter op worden. Links wantrouwd meestal nog altijd het kapitalisme en dat vind ik een verstandige zaak. Kijkend naar de multinationals in de wereld, met welk verbruikingstempo zij bezig zijn, is dat investeren in een toekomst gaat bestaan. De onvrede komt niet door een gebrek aan luxe of voorzieningen, want zo hard vind ik dat we niet mogen klagen, maar uit onvrede zelf. De wereld verhardt en dat is naar mijn mening het grootste hekelpunt, waarvan de bodem nog niet in zicht is.

Ik hoop niet dat U zich laat voorliegen door poppenspelers. De overheid heeft de touwtjes niet in handen. Bepaalde processen kunnen niet zomaar stopgezet worden, onze economie is gebouwd op een neerwaartse spiraal.

U heeft absoluut gelijk als U beweert dat de politiek wordt geregeerd door lobby's, maar geef alstublieft niet links de schuld. Links en rechts zijn dood, een aflevering uit de "Fabeltjes"krant. Beroep U niet op de politiek, keer linkse volgelingen niet de rug toe.

We hebben het uiteindelijk allen over hetzelfde en dat is een mooie wereld, waarin iedereen tevreden is, lijkt mij.

Anoniem zei

Annoniem,

Ik ben het eens dat links en rechts achterhaalde begrippen zijn, maar zolang men mij een rechts extremist noemt en de zogenaamde linkse politici zichzelf als zodanig profileren ontkom ik (helaas)niet aan deze "totaal verouderde termen".

Ja de werkelijke macht ligt bij hen die zowel het kapitaal als de economie sturen en beheersen.

Zoals ik al vaker heb gemeld, zijn dat de petrochemie, de farmaceutische industrie, de bio industrie en niet te vergeten de wereldwijde wapenindustrie, samen met de financiële mastodonten die vanuit hun ivoren torens de wereld en dus ook de politiek.

Onze politici zijn nauwelijks in staat om ons land te besturen, laat staan om weerstand te bieden aan deze mechanismen die de werkelijke macht in onze wereld zijn.

Bovendien ben ik het met u eens dat wij qwa luxe en voorzieningen niet eens zouden mogen klagen, maar dat we de echte armoede terugvinden in de verharding en uitholling van onze samenleving.

Ook hierin zit een patroon, creëer tegenstellingen, veroorzaak onrust en het verdeel en heers principe ontvouwt zich aan hen die het willen zien.

Ja iedereen wil een vreedzame, zorgzame en vooral een mooie wereld, met al het geld dat er verspild wordt zou de armoede allang de wereld hebben moeten verlaten, helaas is de harde realiteit anders.

En ik heb niet de pretentie de wereld te verbeteren, hoogstens mezelf en met een beetje geluk andere mensen aan het denken te zetten.

Voorlopig doe ik maar mijn best onze nationale bestuurders en regenten een beetje aan de kaak te stellen.

Anoniem zei

Leuk gekozen titel, alleen jammer dat de koppeling LSD = (per definitie)Slecht gemaakt wordt. De therapeutische werking en het onderzoek naar de positieve bijwerkingen van LSD binnen de geneeskunde wordt al jaren door dezelfde overheid geblokkeerd. Als de overheid eens echt aan de LSD ging zou het misschien wel eens beter kunnen worden.

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team