zaterdag 27 oktober 2007

Gemeenten kampen vooral met rechts-radicalisme.


Bericht door: JohannesW op 27 Oktober 2007, 12:16:12
Gemeenten kampen vooral met rechts-radicalisme

DEN HAAG - Nederlandse gemeenten hebben vaker te kampen met rechts-radicalisme dan met islamitische radicalisering. Dat blijkt uit een onderzoek door het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement in opdracht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Aan het onderzoek hebben 75 gemeenten deelgenomen. Bij de gemeenten die incidenten meldden, ging het in 27 gevallen om rechts-radicalisme en in acht gevallen om moslimradicalisme.

Verder blijkt uit het onderzoek dat gemeenten maar beperkt zicht hebben op de problematiek van radicalisering. Volgens de onderzoekers is dat begrijpelijk omdat deze problematiek zeer complex is.

Het is voor het eerst dat de gemeenten zijn gepeild over deze problematiek. Gemeenten blijken vooral behoefte te hebben aan hulp bij het signaleren van radicalisering. Ook willen ze informatie over projecten en maatregelen op het gebied van deze problematiek. Daarnaast zouden gemeenten geholpen zijn met duidelijke richtlijnen van politie en maatschappelijke instanties over de aanpak van radicalisering.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/73873561/Gemeenten_kampen_vooral_met_rechts-radicalisme.html?p=1,1

Extreem Linkse Propaganda,men voelt de onvrede van Nederland.
Laten we er nog maar een schepje bovenop doen om die Smerige Leugenaars te laten zien dat het ernst wordt.



Bericht door: Dekker op 27 Oktober 2007, 12:20:10
"Verder blijkt uit het onderzoek dat gemeenten maar beperkt zicht hebben op de problematiek van radicalisering". "Gemeente blijken vooral behoefte te hebben aan hulp bij het signaleren van radicalisering".

Je vraagt je dan toch in alle verbazing af hoe een dergelijk rapport tot stand komt? Natte vingerwerk of puur manipulatie?

1 opmerking:

Anoniem zei

Gewoon wishful thinking of beter gezegd, als je maar hard en vaak genoeg iets roept, wordt de leugen vanzelf waarheid, want herhaling is de kracht van iedere reclame en dus ook van hersenspoelen, over een paar jaar is Nederland door het wanbeleid vanzelf totaal geradicaliseerd, waarna ze gelijk de bekende Pontius Pilatus hun bebloede handen in onschuld kunnen wassen en roepen, zie je wel we hadden het al gezegd, nee voorspeld, dat noemen ze dan regeren is vooruitzien.

Wanneer leren we dat WIJ DOM zijn en HULLIE slim

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team