zondag 21 oktober 2007

Patriottisme, populisme, nationalisme

Patriottisme, populisme, nationalisme

Zomaar wat woorden, zo maar samengevoegd, maar is dat zo, of is het tijd voor een apél, dragen we Nederland ten Grave of komen we op voor onze identiteit, entiteit, onze historie, ons verleden, of laten we het verkwanselen voor de moderniteit, het monstrum Europa.

Onze steden verworden tot vrijplaatsen van anarchie en brandstichtingen, geweld van raddraaiers en jong tuig, dat met instemming van de ouderen de samenleving, onze samenleving ontwricht, waarbij wij de bevolking en regering door hen van nalatigheid worden beticht, hun verwijten zijn niet aan zichzelf maar altijd aan anderen gericht.

Nederland door de regenten verkwanseld via de achterdeur aan Europa, voor een verdrag dat geen grondwet heten mag, maar we moeten wel jaarlijks hijsen de Europese vlag, geen Europees volkslied maar dat was het bezwaar van de bevolking niet, we waren massaal tegen deze nieuwe aantasting van onze nationale eigenheid, opnieuw net als dat met onze nationale munt was dat ons niet meer gegund.

Referenda niet meer waard als toiletpapier, om de mening van het volk geeft men geen zier, de valse regenten handelen alleen uit naam van hun eigen plezier, Europa NEE werd bij hen een JA, en in Leiden werd door de provincie een referendum uitkomst bij het vuilnis gezet, nee de Nederlandse Leeuw is een tandeloze tijger, want het volk is gelijk als een zwijger, stil en naïef, neemt men al deze schofferingen voor lief.

Het leger uitgehold, politie kracht- en machtloos, de veiligheid achteruitgehold, scholen broedplaatsen van crimineel gedrag, waar men schijnbaar straffeloos messen dragen mag, slachtoffers die tot daders gemaakt worden en daders die door een perfide systeem tot slachtoffer gebombardeerd worden, zo werd een natie hol en voos.

Pedofielen die vrijuit kinderen schijnen te mogen vernielen, TBS gasten waarop men vergat te passen, met als gevolg dat ze opnieuw slachtoffers konden maken, maar geen mens die opriep het is genoeg laten we gaan staken, zodat deze incompetente overheid niet langer hun waanzin over het belastingplichtige volk konden uitbraken.

Ter overweging geef ik u een oud maar o zo actueel Vaderlandslievend lied, lees de woorden en bedenk, vrijheid is geen geschenk, maar zwaar bevochten door de eeuwen heen.

Komt, knapen en meisjes, verheft nu in koor
De grond die uw wieg heeft gedragen
Uw lied klink' de beemden van 't vaderland door
Dat d'ogen op u houdt geslagen!
Dat vaderland eert en verheerlijkt gij nu,
Eens, hopen wij, eens zal het fier zijn op u (2x)

In moed en in kennis, in vroomheid en deugd
Was 't eenmaal het sieraad der aarde
Die glorie verbleekte, maar 't wacht van uw jeugd
Dat gij het herstelt in zijn waarde.
Dan, als gij het eert en verheerlijkt als nu
Dan moge dat vaderland fier zijn op u (2x)

Welop dan, o knapen, slechts moed en verstand
Verwint in de kamp met het leven
Welop dan, o meisjes, slechts sierlijke hand
Kan waardig een zegekrans weven
Die moed, die bevalligheid leerdet gij nu
Het vaderland eist het als schatting van u (2x)


Bombastisch……oud bollig……….het kan zijn dat u dat vindt, maar bedenk dat noch Spanje, noch Bonaparte of de Duitsers onze vrijheid blijvend hebben geknecht, domweg omdat patriotten, mensen met een nationaal gevoel, zich hun vrijheid niet lieten ontnemen en het juk afwierpen en de bezetter , de verraders en hun trawanten verjoegen, daarmee de knechting en de ketenen versloegen.

Populisme, wat is er mis mee, beter een populist aan de macht dan hen die onze rechten, onze tradities, onze soevereiniteit hebben veracht en onze vrijheid hebben verkracht, omwille van het Europese Grootheids waanbeeld, verpletterd men onze nationale eigenheid op het politieke aambeeld.

Laten we nog meer wijken en steden over aan kansarme en onaangepaste immigranten, blijven we vrijheden inleveren vanwege de kreet veiligheid, laten we ons murw slaan vanwege het milieufabel, dat slechts gericht is op nog meer heffen, laten we ons voor olie verkwanselen.

De keuze is niet aan de politici, de keuze is aan het volk, ook de volgende generatie heeft recht op vrijheid, eigenheid, identiteit en een band met zijn vaderland, laten we de schatting betalen, laten we de regenten van het pluche halen, laten we zelf de koers van ons dierbare vaderland bepalen.

Zeg Nee tegen de EU, zeg Nee tegen de zakkenvullende verkwansellaars en uitverkopers, zeg ja tegen hen die opkomen voor ons vaderland, onze tradities, onze manier van leven, laten we Nederlandse waarde herstellen of laten we zwijgen en ons eronder krijgen, de keuze is aan u, NEDERLANDER of straks een onbetekende en onbekende inwoner van de EU.

Het heeft niets met links of rechts te maken, maar alles met of we iemand zijn of straks niemand zijn, anoniem zonder identiteit, weg Hollands Glorie, wat overblijft is Historie van grote schilders van weleer, weg land, weg eer, weg nationaliteit, slechts één ster op een blauwe vlag dat NL heten mag.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team