zondag 30 december 2007

Oudejaarsdag Oliebollen Appelflappen

Oudejaarsdag Oliebollen Appelflappen

Beste mensen,

2007 is bijna voorbij, opnieuw een hectisch jaar, waarin veel gebeurd is, veel veranderingen en veel teleurstellingen, we staan aan de vooravond en op de drempel van een nieuw jaar.

De 6meibeweging is opgericht, geen vereniging, geen club met statuten en lidmaatschap, geen ballotage, geen bestuur, maar wel een groep mensen die niet langer politiek geketend willen zijn aan partijpolitieke spelletjes, besturen, of een ideologische bijbel, maar samen aan een ander, beter, eerlijker, oprechter NEDERLAND willen werken.

Natuurlijk kunnen wij geen ijzer met handen breken, verwacht van ons NIETS, wij verwachten van anderen dat ze meedoen, want alleen als wij SAMENWERKEN hebben wij als burgers macht, uw stem is er maar één, uw geluid stremt en dempt in de wereld van een kakofonie aan politieke geluiden en de propaganda machines van de media, aangestuurd door de zittende elite, maar als velen hun stem laten horen, dan kan men dat geluid onmogelijk smoren.

U hoeft niet de straat op te gaan, niet met spandoeken te lopen of wegen te blokkeren, het is veel simpeler, treed toe tot de hen die zeggen het is genoeg geweest, we zijn het zat om als onnozel stemvee en fiscale melkkoeien behandeld te worden en ondersteun onze/uw acties door simpel uw ondersteuning te geven of die aan anderen te vragen.

Laat uw stem horen, door artikelen te voorzien van uw mening, geef uw commentaar, participeer in discussie en initieer eventueel zelf email acties, ons forum, website en weblogs kunnen UW prikbord zijn, plaats er uw artikelen, mening of initieer een actie of plaats er uw berichten over misstanden, acties, dingen die U met anderen zou willen delen.

Wie zwijgt stemt toe, een oud gezegde, waar de politici dankbaar misbruik van maken, maar U hoeft niet te zwijgen, u kunt uw stem laten horen en ontdekken dat er MEER mensen zijn die uw mening delen, die zich niet laten censureren, die zich niet laten wegzetten, maar opkomen voor hun idealen, een beter, rechtvaardiger en democratisch Nederland, een land van, voor en door burgers, die betrokken zijn.

Ik geef u één enkele nieuwjaarswens mee, één goed voornemen, ZWIJG niet langer, maar neem deel en treed toe tot de 6meibeweging en participeer, anticipeer en reageer op de politiek, misstanden en maak van uw hart niet langer een moordkuil, samen staan we sterk(er), als éénlingen zijn we roepende(n) in de woestijn en laten we ons manipuleren door de propaganda van de media en hun politieke bazen, maar als groep kunnen we een vuist maken en een stem in het grote koor van ontevreden Nederlanders laten klinken.

Samen met U klinken wij graag op een goed, vruchtbaar en gezond Nieuwjaar, we hopen u allen in 2008 op één van onze websites te mogen begroeten of uw inbreng te mogen ontvangen, wij kunnen niet zonder u, kunt u wel zonder ons ? ………want alleen is maar alleen, samen staan we sterk.

http://www.de-stek.info/forum/index.php

http://6meibeweging.blogspot.com/

http://www.6meibeweging.nl/

http://6meibeweging-tp.blogspot.com/

http://corstoker-columns.blogspot.com/

EEN BRUISEND UITEINDE EN EEN FANTASTISCH 2008 GEWENST DOOR 6MB


Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team