zaterdag 1 december 2007

Niets is te dol voor Schiphol

Of hoe een overheid en een semi staatsbedrijf een particuliere ondernemer in de tang nemen, wat kafka-achtige vormen aanneemt, maar wat ons als burgers ontgaat hoe onze regenten omgaan met de elastieke rechtsstaat.

We zijn ondertussen in Nederland wel wat gewend als het om onze overheden gaat, ook hebben we al tientallen rechtszaken voorbij zien komen waar meineed, valsheid in geschrifte, intimidatie en vervalsingen plaats hebben gevonden, waar onschuldige burgers zwaar gedupeerd werden of waar daders vrij kwamen omdat men ze liever niet veroordeelden en men de eigen clan de hand boven het hoofd hield.

De strijd tussen chiphol van ondernemer J Poot en Schiphol is er één van een totale andere dimensie, hier zien we niet alleen hoe de moloch Schiphol, bekend van zijn flexibele geluidsnormen, beroemd en berucht vanwege de ElAl rampvlucht, de doofpotten en branden, zich als geducht en berucht tegenstander manifesteert, maar ook hoe overheden, magistraten en zelfs de regering meedoen aan het bizarre spel, ondernemertje pesten, chicaneren, traineren en frustreren en waarbij ieder middel schijnbaar geoorloofd is.

Poot won diverse rechtszaken, maar verloor ze toch, domweg omdat onze rechtsstaat geen recht erkent als het tegen de overheid ingaat, dan ineens vecht men niet meer met open vizier, dan geeft men om eerlijkheid en ondernemerschap geen sier, dan is men bereid om alles in het werk te stellen om rapporten te produceren, valse verklaringen af te leggen, meineed of wat er sterk op lijkt te plegen, als men maar Chiphol en die vermaledijde Poot van tafel kan vegen.

Rechters vervangen, ze zijn niet voor één gat te vangen, want de uitspraak zal kostte wat kost voor Schiphol gunstig moeten uitvallen, men produceert en procedeert dat het een lieve lust is, het enige wat telt is het grote geld en dan wel graag richting Schiphol en niet Chiphol, want het recht in Nederland is allang geleden bij het grof vuil gezet, alleen doet het nog dienst als schaamlap voor regenten die bang zijn voor hun geïnvesteerde centen en dan ineens zijn het echte krenten.

Wie meer wil weten zou het boek van drs J. Poot “Grondoorlog”eens moeten lezen, een opsomming van wat er met een inventieve en strijdbare ondernemer in Nederland kan gebeuren en nu niet zeuren dat Poot een groot investeerder en speculant is, maar de feiten laten spreken en bedenk dat ieder van ons dit kan overkomen, want het gebeurt allemaal in het land waarin wij wonen.

Je kan ook informatie krijgen op de site www.schipholwanbeleid.nl en zien en lezen hoe een ondernemer met dure advertenties en acties probeert de staat der Nederlanden te dwingen een ander toontje te zingen, maar waar diezelfde staat zijn hand er niet voor omdraait om de wet naar zijn hand te zetten, vrouwe justitia blijkt ééns temeer verre van blind te zijn en haar oren naar de regentenklasse te laten hangen.

Iedere smerige truuk die hen ten dienste staat en stond heeft men ingezet en gebruikt om deze ondernemer op de knieën te dwingen, maar hij wil maar niet zijn capitulatie voor hen zingen en is strijdbaarder dan ooit en blijft geloven, soms tegen beter weten in, dat ooit het tij zal keren en hij hen die ons regeren kan overtuigen met zijn goed onderbouwde argumenten en zijn strijd uiteindelijk zal winnen.

Lees en huiver, maar ook met het besef dat Poot een man is met meer dan buitengewone lef, die tegen de stroom in durft te blijven vechten voor zijn gerechtvaardigde rechten en daarbij gebruik maakt van legitieme middelen, een man die blijft geloven in het recht in al het onrecht dat hem is aangedaan.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team