vrijdag 28 december 2007

Nog even en het is het einde van 2007


Nog even en het is het einde van 2007


Nederland maakt zich op voor het volgende record, na het Sinterklaas en Kerstverkopen record, gaan we straks ook weer een record aan vuurwerk afsteken, maar het grootste record is de prestatie van een scrupuleuze elite die Nederland overlevert aan de Islamisering.

Wat begon als een veelbelovend jaar waar men 100 dagen naar de burger ging luisteren, werd een jaar waar meer en meer duidelijk werd dat we verder uitgekleed werden, meer vrijheden mochten inleveren en we de Multi-cul flauwekul dwangmatig kregen opgelegd.

Het betere Nederland van mooiprater Wouter Bos bleek weer eens een fopspeen, meer lasten, meer heffingen en minder in de buidel, wat gratis zou worden bleek een sigaar uit eigen doos, maar dat waren we al gewend, want niet zal wennen is dat we als autochtone burgers ons moeten schikken naar de allochtone dominante Islamgroeperingen.

We mochten NIET demonstreren in Brussel, waar een massale politiemacht rücksichtslos iedere potentiële demonstrant oppakte en de vrijheid van meningsuiting in Europa letterlijk monddood gemaakt werd, maar we mogen toezien hoe bezorgde burgers voor fascisten worden uitgemaakt en weggezet als een gevaar voor de samenleving.

We kregen een verdrag door de strot geduwd dat geen grondwet heten mocht, maar het wel was en is, we kregen zelfs te horen dat de Europese vlag vaker gebruikt moest worden voor om onze betrokkenheid met Europa te uiten, zelfs het volkslied is nog steeds op de agenda, maar de referenda werden afgewimpeld, hoezo democratie, hoezo de wil van het volk ?

De PvdAllochtonen was VOOR een referendum, maar nu ze regeren en uw stem binnen hebben gehaald wordt om die belofte niet meer gemaald, ach waarin hebben deze slinks lieden geen bakzeil gehaald, ze waren TEGEN Afghanistan, maar nu zijn ze voor en nog steeds hebben de meesten niet door dat deze partij alleen bestaat uit windvanen die ons het Bos insturen.

Doekle ging pardoes vloeken, hij zou Wilders wel eens mores leren, maar ook dat bleek gebaseerd op list en bedrog, maar we weten dat dat van (s)links mocht, want liegen en bedriegen, wapperen met steunverklaringen die er niet waren of valselijk waren verkregen, maakte links echt niet verlegen.

Bij de VVD doet Rita Verdonk niet meer mee, na alle chicanes en roddel en achterklap hebben tot haar verwijdering geleidt en voerde Mark Rutte een hopeloze strijd, hij werpt Kamp in de arena, maar de beste man blaat en praat alsof hij op een eiland staat, strijdbare taal maar alleen verbaal, want als het op daden aankomt dan is het bij de VVD ineens verstomd en akelig stil, want het zijn de baronnen die als regenten regeren wil.

We werden geconfronteerd met de kreet dat de “Nederlander niet bestaat” ook dat maakte menigeen kwaad, ook mogen we niet ageren en reageren op de steeds verder voortschrijdende Islamisering van onze samenleving, waar de (nog) steeds kleine minderheid meer en meer een stempel drukt op ons dagelijkse leven, maar onze regenten blijven in de Multi-cul flauwekul letterlijk zweven.

De files werden weer eens groter dan voorheen en ook het openbaar vervoer veroorzaakte bij menigeen grote onvrede, maar alles is transparanter geworden, althans als we onze regenten en bestuurders mogen geloven, die noemen alles transparant, al heb ik meer en meer het idee dat hun transparantie meer overeenkomsten vertoont met zwartgeblakerd matglas dan helderheid, maar ja het is nu eenmaal het modewoord van deze tijd.

Meer moorden, meer geschokte mensen vanwege gruweldaden, maar ook meer falende overheids- en rechts- en wetsdienaren, men maakt brokken en liegt of loopt te jokken, maar alleen de bevolking is geschrokken, zij gaan door en houden burgermeesters referenda, waar het volk mag kiezen uit poppetje B of A het is lood om oud ijzer, maar ze schatten ons niet wijzer.

Zaken worden geseponeerd, want men had de aanklacht verkeerd of niets van hun eerdere fouten geleerd, kinderen waren weer van een falend beleid van ettelijke instanties de klos, maar ze laten hun managers en klunsen niet los, alleen de mishandelde en beschadigde kinderen zijn de klos en ook op Eric O laat men alle pijlen en bijlen los, want barbertje moet hangen.

Scholieren en leerkrachten in opstand, politieagenten gaan staken en actievoeren, maar het gaat stukken beter, zeker weten, normen en waarden staan hoog aangeschreven en men vloog van hot naar her en maakte van Al Gore een held, men lette zoals gewoonlijk nimmer op het geld.

De Koningin orakelde over verdraagzaamheid en tolerantie jegens elkaar en streek daarmee Wilders in tegen zijn haar, maar geen woord over de onverdraagzaamheid van een religie die homo’s van daken willen gooien, alle vrouwen met hoofddoeken willen tooien of mensen ter dood veroordelen,.

Uit naam van de vredelievendheid zijn het de regering en de koningin die steevast de andere kant opkijkt en zwijgt over de intolerante houding van hen die anderen dwingen om naar hun pijpen te dansen en te zingen, want we moeten toch ergens beginnen en dus is uit het Haagse Zwakzinnige Binnenhof niets dan lof voor lieden die anderen de vrijheid van spot over Gods gebod verbieden.

Religie en religieuzen die onverdraagzaam zijn tegen anderen, die het zwaard opheffen tegen allen die hen een strobreed of humor in de weg leggen, die respect eisen en anderen zonder respect behandelen doen onze samenleving drastisch veranderen, het kostte al velen het leven, een religie die menigeen niet van vreugde of blijheid maar meer van angst doen beven, ook dat was in 2007 een gegeven waar we niet tegen mogen protesteren of ageren, maar als bijkomstigheid moeten accepteren, aldus besloten de gestoorde dames en heren.

Ineens was er een HUT die dachten ach guttegut, Nederland is verre van *ut we gaan een actie beginnen want dat moet kunnen, we leven immers onder de hunnen en dus gaan we de Koran promoten en oproepen dat men vooral hun heilige boek en verzen niet op de korrel zal nemen, men is door de kersttoespraak en de roeptoeters uit den Haag gesterkt, maar dat hebben vele Nederlanders in hun brievenbus zo aan het einde van dit jaar gemerkt.

Het was een jaar van proefballonnetjes, een jaar van loze en voze beloften, een jaar van soms ware schoften, zo braken we vele records en werd Bhuto door een vredelievende vermoord en werd er even niets uit het Haagse hof gehoord, maar troost u ik ben gestoord.

Ik wens iedereen het beste voor 2008, hopelijk worden we niet langer door onze regenten veracht en eindelijk eens met positief en constructief beleid bedacht, nadat we op het nieuwe jaar massaal een toost hebben uitgebracht.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team