maandag 17 december 2007

Verwende Kereltjes

De heer Kesler van de KNVB presteerde het om de rechtmatige stakende agenten te kapittelen en te betitelen als verwende kereltjes, vergetende dat hijzelf de opperbaas is van een select groepje overbetaald miljonairs, wiens aanhang regelmatig steden onveilig maken en inzet noodzakelijk maken van de “verwende” kereltjes die hun weekend door mogen brengen om die aanhang in toom te houden.

Nu is oom agent allang gedegradeerd tot incasso buro van Spee en co en al jaren niet meer de vriend van de gewone man en vrouw, want die staan met hun klachten, gestolen fietsen en aangiftes al jarenlang in de kou, maar agenten zijn verre van verwende kereltjes.

De verwende (dames en) kereltjes uit de tweede kamer, hebben zichzelf wel een douceurtje gegeven vanwege het steeds duurder wordende leven, maar ze zijn hun lansknechten even vergeten en willen hen met een fooi het bos insturen, maar ja dat heb je nu eenmaal als er een Boskabouter die Nederland zoveel beter zou maken over de centjes gaat en Binnenlandse zaken hem naar de mond praat in onze asociale welvaartstaat voor grootverdieners en zakkenvullers.

Verwende kereltjes zijn die grappenmakers die van onze belastingcenten naar Bali vlogen en de kluit bedonderen met een resultaat dat geen resultaat is, want op Bali heeft men een akkoord bereikt waarbij een akkoord van 2 jaar terug over een paar jaar als basis zal dienen voor een dan te bepalen akkoord en een applaus klaterde op en alle media roemden de “daadkracht en het resultaat” van een bijeenkomst, waar dus niets bereikt werd, hoezo volksverlakkerij.

We beleven een wereldwijde parodie op des keizers kleren, men vliegt met vliegtuigen vol delegatie leden uit alle landen van de wereld naar Bali, om daar na dagenlang delibereren en debatteren, oreren en demonstreren, (ja,ja ook de demonstraten werden ingevlogen) een besluit te nemen dat besloot dat men over twee jaar hopelijk iets te gaan besluiten.

Verwende kereltjes kent men ook in Europa, waar de leiders en hun vertrouwelingen het verdrag gingen tekenen dat geen grondwet meer heten zal, maar het wel is, men vloog van alle Europese Steden met hun turbojets naar Lissabon en Brussel om iets te tekenen, dat door minstens 2 volkeren afgewezen was, maar daar hebben regenten nu eenmaal standaard maling aan.

Europa heeft nu een verdrag dat geen grondwet heten mag, maar een referendum is bij voorbaat uitgesloten, aldus hebben de leiders besloten, in een onderonsje heeft men de eigen grondwet verkwanseld voor een verdrag en hoera we hebben ook meteen weer een vlag, die vier mag wapperen op openbare gebouwen en ook het volkslied dat er niet is, gaat men straks vrolijk introduceren bij de officiële bijeenkomsten van deze louche club van verwende dames en heren.

Ook hier opnieuw de parodie op de nieuwe kleren van de keizer, maar zijn wij als volk dan zoveel wijzer,……………nee dus, we accepteren het zonder morren, geen blokkades, geen demonstraties en geen massa’s mensen die opkomen voor hun burgerlijke rechten en wensen, we accepteren alle fratsen van hen die ons erfgoed verkwanselen, zonder dat ze ons met bullenpezen ranselen.

We hebben tenminste één geluk de bullenpezen bedieners, de dienders staken en zullen dus ons met hun frustraties, zoals tegen de stakende jeugd, niet kunnen raken, maar u vindt het niet erg hé als ik van dit soort taferelen en verhalen soms lichtelijk moet braken

Oh het milieu, dat arme moedertje aarde, dat opwarmt als men ze mag geloven, als we niet oppassen met onze uitlaatgassen dan zal het hele westland moeten verkassen vanwege de stijging van de zeespiegel en om dat te voorkomen, laten ze nog maar eens duizenden illegalen hier komen wonen, wordt de heilige koe nog wat meer belast, betalen we ons bont en blauw en met een kleine stroomstoring zit meteen een groot deel in de kou, maar ze hebben alles in de hand deze verwende regenten van fabeltjesland genaamd Nederland.

Maar de verwende kereltjes strooien de miljarden in het buitenland met kwistige hand, zo worden des keizers kleren aan de massa getoond en roepen de media om het hardst dat het toch een mirakel is zoals de garderobe weer een geheel nieuwe trend heeft ingezet, want we planten bomen en beschermen bossen, we schenken miljoenen aan verre oorden, maar aan de problemen in eigen land, besteden we liever geen woorden.

Verwende kereltjes zitten bij de media, zij praten de regenten na, met hun vorstelijke salarissen en vergoedingen, zij dulden geen tegenspraak van bloggers en webloggers, noch van fora, zij doen allang niet meer aan onafhankelijk onderzoek, maar zitten op hun troon en zetten de politieke toon, rechts is slecht en gevaarlijk, links is sociaal en bewogen, zo worden zelfs gewelddadige linkse acties en aanzetten tot haat door de verwende kereltjes aan de mediatop goed gepraat.

Stijgende voedselprijzen, energie en levensonderhoud laat de Haagse verwende kereltjes koud, want de elite gaat heerlijk bij elkaar op (media)visite, hebben hun eigen scholen, vliegen van hot naar her en als het is gedaan met het politieke handwerk, dan gaan ze publiek cashen door lezingen te geven a la Clinton en socialist Blair, of nemen een bestuurlijke functie, want als verwende kinderen zal een recessie of koopkrachtdaling hen zeker niet hinderen.

Wel hebben ze een hekel aan de waarheid, die betitelen als een leugen, uit zijn verband getrokken of als klinkklare onzin, want aan heldere duidelijk taal hebben ze een broertje dood, want de verwende dames en kereltjes zien ons alleen als stemvee, die het niet begrijpen en ze zullen het allemaal nog wel eens komen uitleggen, met een 100 dagen toer, want om u en mij geven de verwende dames en heren echt geen moer.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De KNVB is op zichzelf al een criminele organisatie, met hun OAD reizen en Oranje Supporter organisatie, en hun ticket geshummel, ik ben zelf nummer 286 als lid nummer, er zijn nu zo ongeveer 60 000 leden, die zo gezecht een kaartje verwachten, 60 000 keer leden geld per jaar ??? De KNVB neemt zogenaam GEEN VERANTWORDING for de kaartjes, wat een dieve bende. Ik wacht nog op mijn eerste kaartje, na al die jaren, de mijnen gaan steeds naar OAD reizen, die vragen kapitalen voor hun criminele reisjes. "kijk maar eens na" Alex Haak

Anoniem zei

Uw bericht over "verwende kereltjes "gelezen. Zag dat u de Nederlanders "verwijt"dat zij niet protesteren. Maar geachte heer Stoker heb ik u zaterdag op de dam gezien tijdens de "bijeenkomst"georganiseerd door uw HVV mede auteur de heer Michiel Mans ?

Anoniem zei

Beste mijnheer Kasteel,

Nee ik was DIT keer niet aanwezig, domweg om valide redenen, maar ik kan u verzekeren dat ik wel degelijk meerdere keren aan een demonstratie heb meegedaan en vaak verbaasd was over het gebrek aan deelname of betrokkenheid van de burgers van ons mooie land.

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team