woensdag 9 januari 2008

Kwik, kwek en kwak


Kwik, kwek en kwak

Nederland op zijn zachtst gezegd is de weg kwijt, maar onze ouwe trouwe Donald Duck, zal het volk redden, de reden…..Kwik, kwek en kwak gaan volledig uit hun dak.

We beginnen met Kwik, nee krijg nu niet meteen de hik, het gaat echt ergens over, want een eeuwenlang ambacht werd keurig en deskundig de nek omgedraaid, vanwege europese wetgeving, u vraagt zich af, wat bedoelt die maf, nou een beroemd geslacht van Barometers makers moet met hun produktie stoppen vanwege de aanwezigheid van het gevaarlijke kwik in hun barometer.

Kwik kreeg dus de slappe lach, toen hij vandaag de kranten las, echt hij deed pardoes een plas, want wat bleek, onze beroemde spaarlampen, u weet wel die voor het milieu zo goed zouden zijn, blijken het levensgevaarlijke kwik te bevatten en behandelt dienen te worden als zeer giftig, wanneer ze kaduuk gaan, dan zijn ze een gevaar voor uw gezondheid.

Kwik had geen schik omdat de lampen gevaarlijk zouden zijn, maar dat een eenvoudig ambacht de nek werd omgedraaid want het milieu diende te worden gespaard, om vervolgens te lezen dat het de overheden een worst zal wezen, dat u en ik door lampenkwik een hersenbeschadiging kunnen oplopen, al zal het wel niet zo een vaart lopen, onze hersenen zijn al jarenlang aangetast door flutberichten en milieu propaganda.

Nu nemen we even Kwek, die is ook momenteel stapelgek, want wat gebeurt er, milieudefensie voert Aktie tegen vliegvakanties, dierenactivisten bedreigen deelnemers aan een project en bekladden hun privé huisadressen met leuzen, beide organisaties ontvangen flinke sommen geld van de postcodeloterij, u weet wel die met kanjerprijzen, nu verbieden ze de gewone man het reizen, maar zelf vliegt men de aarde rond als groupies achter AL Gore zet men de waanzin door, want daar zijn nu eenmaal deze activisten altijd te porren voor.

Kwek dacht wat gek, dat dit soort groeperingen, anderen mogen bedreigen, dat ze de burgers van dit land mogen gijzelen in hun milieuwaan, zouden ze niet beter hun tijd kunnen besteden aan de Kwik waan of de elite die vliegt van hot naar her, vooral vaak en ver om acte de présence te geven tijdens de leuke dingen van het politieke leven gaat men naar verre oorden terwijl men hier bijkans elkander vermoorden of bloot staan aan gevaarlijke stoffen.

Waar is Kwak, nou die gaat helemaal uit zijn dak, want Hero Brinkman kreeg onder uit de zak op de Antillen, waar men moord en brand bleek te gillen, omdat hij verwoorde dat wat men daar deed op zijn minst niet hoorde, sjoemelen met overheidsgeld, vriendjespolitiek en slechte boekhoudingen waren de minste euvels, maar de Antillen waren des Deuvels en riepen geef Brinkman de zak, sterker nog met eiste dat de delegatie hem eruit kwak, maar het enige wat Brinkman deed was dat hij de waarheid sprak en dat was goed dacht Kwak.

De Antillen lopen al 30 jaar te gillen dat ze ons niet willen, maar ook niet dat ze zelfstandig willen zijn, ze vinden de cadeautjes en miljoenen uit Nederland wel fijn en dumpen het liefst alles wat hen daar niet past, iedere onaangepaste gast, met de snelheid van het licht naar Nederland en vervolgens worden we beticht van meten met twee maten, nou eilanders jullie lopen met je gekrakeel knap in de gaten.

U ziet Kwik, Kwek en Kwak de helden uit een strip hebben aardig de hik, onze overheid is met reces, terwijl scholen verbranden, auto’s gesloopt, uitbranden of exploderen, want men vergeet al jarenlang dat ze moeten regeren, regeren is reageren, problemen niet alleen benoemen, maar ook aanpakken, vandalen opsporen en bestraffen en niet ergens ver weg op een mooi banket te maffen.

Agenten staken, maar ze bemannen wel hun belaagde bureau’s, werden weer eens uit Kanaleneiland verjaagd, of in West belaagd, het is bijna om in totale verwarring te raken.

In Venray moet een politicus worden beschermd tegen criminele activisten, alsof men de daders niet zou kennen, maar in Nederland blijft men het liefst de problemen ontkennen en achter de feiten aanrennen.

Wanneer neemt iemand de handschoen op en zegt stop, stop met deze waanzin van gedogen wat nimmer had gemogen, stop met het uitmelken van de burgers onder valse voorwendsels, stop met camera’s en leuke bedoelde reclame spotjes, maar onderwijl is het een chaos, winkeliers worden met grof geweld beroofd en ons worden keer op keer met loze beloften betere tijden beloofd.

Wie gelooft nog in de politiek, wie gelooft nog deze witte boorden kliek, wie gelooft nog hun zalvende woorden vanuit verre oorden, wie vertrouwt nog dat men bouwt aan een beter Nederland, nou lees eens goed de krant, dan twijfel je niet meer aan mijn verstand, dan geloof je eerder Kwik, Kwek en Kwak en de Donald Duck, Nederland, mijn Nederland is kapot, leeggeroofd, uitverkocht en stuk, met dank aan de vazallen van Dagobert Duck die roepen dat we moeten bouwen aan vertrouwen en met links lullen keer op keer hun zakken vullen.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team