donderdag 3 januari 2008

De nachtmerrie van de witte elite

Hoe gek is Nederland, nou stapelgek, of zou het wel meevallen en zie ik spoken, het is te hopen, want wat ik in de media lees en hoor is gewoon te goor voor woorden, maar niet getreurd we blijven positief en poeslief Trouw aan het rode ideaal van de knuffel allochtoon in het land waar ik woon.

De witte elite gaat vanaf nu alleen nog maar in probleemwijken op theevisite,klinkende namen stellen straks hun kapitale villa’s ter beschikking aan probleemjongeren, zodat die niet verder verkommeren en ze storten met gulle hand vanuit hun welgevulde bankrekeningen in de strijdkas om het volk dat niet beter weet de mond te snoeren, zodat zij heerlijk in de publiciteit hun waanzin kunnen opvoeren van hun knuffelcultuur.

Kijk laten we eens wat religies de revue passeren en van het verleden leren, nemen we eerst maar even onze Joodse medeburgers, humor over Sam en Moos, nimmer werden de Joden boos
maar maak geen grap over Mohammed, dan lig je al snel minimaal in een ziekenhuisbed, Max Tailleur bestookte ons met Joodse grappen de Islam bestookt ons met dreigementen.

Maar ook de christenen onder ons kregen geestelijke klappen, neem de sketch van Popi Jopie over de Paus, of Jesus Christ Superstar, om de Exorcist maar niet te vergeten, men was niet geamuseerd ondanks dat hun religieuze beeld en zielenheil was bezeerd, geen rellen, geen brandende autowrakken, sterker nog men lag niet of nauwelijks wakker.

Helaas waren dat andere tijden, want ook Krishna of Jehova werden schaamteloos bespot, maar niemand maakte wat kapot, niemand stak de boel in de brand, dat was gewoon en dagelijkse kost in tolerant Nederland van ver voor de witte elite en de eeuwige theevisite.

Nu worden politiebureaus belaagd, bewoners en ondernemers uit bepaalde wijken verjaagd, vrouwen als hoer bestempeld en worden onze homoseksuele mensen gedwongen zich weer uit het straatbeeld terug te trekken, want anders lopen ze kans te worden belaagd door een stel gekken.

Maak je een cartoon, dan ben je fout, noem je een speelgoedbeer per abuis Mohamed dan kent men geen binnenpret, maar hanteert men keihard de religieuze wet, of ben je Theo van Gogh en maak je een film, dan wordt je als een varken geslacht er is dan niemand die meer lacht, behalve schijnbaar de witte elite, over Hirsi Ali werd een fatwa uitgesproken en is samen destijds met Wilders ondergedoken, met dank aan deze verdraagzame vreedzame religie.

Nu al gaat een overbetaalde grootverdiener hoofdcommissaris Weltink thee drinken bij de Imams om te voorkomen dat een film van Wilders straks de oorzaak zou zijn van geweld, gekker moet het niet worden, want films doden geen mensen, steken geen auto’s in de brand of belegeren politiebureaus dat doen zij met een kort lontje die geen kritiek, humor of spot kunnen verdragen.

Ooit zag ik lang geleden een film over een politiebureau in de VS, “Fort Apache”, dat door bendes werd belaagd en bestormd, fictie is in Nederland werkelijkheid geworden, met een beetje pech hadden we met Oud en Nieuw een aanslag op ONSCHULDIGE MENSEN gehad in Rotterdam, maar waar is het geluid van de witte elite, waar zijn de afkeurende geluiden van de Imams, GEEN WOORD heb ik gehoord, maar wel dat we moeten bouwen aan vertrouwen.

Welk vertrouwen vraag ik aan Doekle en zijn elite, wat moeten we nog meer doen, dan tientallen begeleiders per gezin aanstellen, aangepaste leerprogramma’s, subsidies en “positieve” discriminatie bij huistoewijzingen en banen, zover er ook maar iets positiefs is aan discriminatie.

Sinds wanneer wijkt een democratie voor dreigen met geweld, sinds wanneer moeten mensen zwijgen omdat anders hun dagen zijn geteld, sinds wanneer is geweld belonen met cadeaus in de vorm van meer subsidies en meer leuke reisjes en trips voor losgeslagen onaangepaste jongeren het antwoord van een overheid die zijn eigen burgers daarmee vogelvrij verklaard.

Nee het is niet te filmen, Nederland een land vol gekken en dwazen die mij keer op keer doen verbazen, niet de man of vrouw in de straat, maar het is de elite die mij keer op keer verbijsterd en ontgoocheld achter laat, die ons overgeeft aan de terreur van de straat en zo de waanzin binnenhaalt.

Dank u wel Doekle en uw witte elite, maar kom alstublieft bij mij NOOIT op theevisite, ik verwilder ook zonder een dergelijk bezoek vanzelf wel, uw witte elite is voor mij een zwarte hel waarvoor ik het liefst 112 bel als een ramp voor het land en cultuur, ja uw elite bezorgt mij het zuur.

5 opmerkingen:

John van Rhijn zei

Mij zou het niet verbazen, als Doekle Terpstra zich aanvankelijk wild is geschrokken van de eerdere reacties op zijn persoonlijke aanval op Geert Wilders. Het moet hem de demonisering van Pim Fortuyn in herinnereing gebracht hebben. De tragische afloop is nog dagelijkse gespreksstof op het internet en vaak daarbuiten.
Je wilt daarvoor toch niet ter verantwoording geroepen worden als er wederom een politieke moord in ons land plaatsvindt. Wilders wordt niet beveiligd voor een praatgroepje. De islam is veel te diep ingedrongen in onze maatschappij met onoverbrugbare cultuurverschillen. Zeker ten aanzien van de fundamentalistische tak ervan. Die overigens veel groter is dan menigeen beseft.
Deze tak wordt nog altijd niet werkelijk aangepakt. Nochtans is dat de hoogste tijd. Men volstaat helaas met pappen en nathouden en daarmee tekenen we onze eigen ondergang.
Nu reeds is ons een groot gedeelte van ons democratische recht ontnomen. Wij moeten kritiekloos blijven ten aanzien van hen die kritiek niet verdragen kunnen.
Uit beleefdheid.

Wij moeten respect hebben - moeten is sowieso al een gotspe in dit verband - voor diegenen die onze vrouwen voor hoeren uitmaken en de wetten van gelijkheid aan hun laars lappen behalve als het zichzelf betreft.
Uit tolerantie.

Wij moeten tolerant zijn voor intolerantie. En dat bevordert slechts de criminaliteit.
En ook die is inmiddels dus al buitensporig bovengemiddeld aanwezig bij bepaalde groepen allochtonen.

De hernieuwde aanval van Doekle is in een milder jasje gestoken, maar zijn boodschap is onveranderd.
Doekle woont niet tussen het gewone volk. In een wijk waar dat wordt weggepest. Waar winkeliers hun zaak moeten sluiten. Doekle weet niet waar hij het over heeft.
Geitenbreier wel.

Anoniem zei

Een schitterend goed verhaal Cor.
Blij dat ik je gevonden heb. Ik ben tweede kerstdag geroyeerd bij wuz. je kent mij wel, Brekel45.
Realisto heb ik sinds kerstmis ook niet meer gezien.
Ik had met de kerst een artikel geplaatst over de intimidatie van de regering richting wilders.
Na 20 minuten meer dan 100 lezers en 30 stemmen en toen verwijderd.
Waar mag ik het plaatsen.
Het allerbeste, theo45

Anoniem zei

Brekel lees ook even WUZ http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5130&titel=Wat_U_Zegt_%96_WUZ_%3D_Wat_U_Zwijgen_oplegt of kijk op ons forum, waar je je zojuist hebt aangemeld.

Daar op dat forum kan je alles kwijt en anders wel op één van onze blogs.

Fijn je erbij te hebben

De Geitenbreier

theo zei

Maandag jl. publiceerde De Volkskrant een artikel over vermeende intimidatie door het kabinet ten aanzien van tweede kamer-lid Wilders.

Wilders beschuldigt het kabinet van -pure politieke intimidatie-.

Het kabinet oefent ontoelaatbare druk op hem uit met het doel dat Wilders afziet van de film over de Koran.

Het kabinet stuurt het openbaar ministerie op Wilders af. Het is ongehoord volgens Wilders.

Justitie neemt met opzet pas volgende maand een beslissing over wat er wordt gedaan met de tientallen klachten die tegen hem zijn ingediend na zijn artikel over de Koran in augustus jl.

Dit uitstel is bedoeld om Wilders extra onder druk te zetten om van uitzending van de film over de Koran af te zien.

Het is niet niks als je iemand beticht van intimidatie. Dan moet er toch heel wat aan de hand zijn.

Dit is zeer ernstig en het lijkt erop dat het kabinet eventuele gevolgen van een dergelijke intimidatie zwaar onderschat en daarmede tevens ook onderkent.

Intimidatie is een middel dat aangewend en gebezigd wordt door criminelen en terroristen om kracht bij te zetten aan eisen en of afpersingen. Intimidatie wordt rechtens ook zeer zwaar gestraft.

Intimidatie wordt ook ingezet om druk uit te oefenen of angst in te boezemen bij de vijand.

En wat doet ons kabinet cq onze regering volgens de Heer Wilders.

Ons kabinet intimideert Wilders.

De leden van ons kabinet maken zich dus schuldig aan strafbare feiten en beschouwen en plaatsen Wilders tegenover zich als DE VIJAND.

Dit is onbehoorlijk en niet acceptabel. Het is ontoelaatbaar en agressief gedrag.

Een gedrag wat zeker ook niet strookt met de waarden van de christelijke partijen die ze menen voor te staan!

Maar naast het kabinet zijn ook alle kamerleden schuldig. Zij hebben een controlerende functie en zijn verplicht het kabinet aan te spreken op hun acties, gedrag en houding en ze te wijzen op mogelijke desastreuze gevolgen.

Maar ook de tweede kamerleden zwijgen en verzaken hun functie ten aanzien van de burgers.

Dergelijke grove nalatigheden zijn ernstige vergrijpen en volstrekt onaanvaardbaar en onnacceptabel.

Als de kamer zijn macht niet meer uitoefent om het kabinet aan te spreken op verwerpelijke activiteiten maar zelfs de moed en het lef heeft deze activiteiten te ondersteunen dan is er in ons land fundamenteel iets gruwelijk mis.

Dan wordt het vertrouwen van de burger onherstelbaar aangetast en beschadigd.

Een vertrouwen wat door dit kabinet en kamerleden niet meer te herstellen is.

In mijn optiek is er dan ook sprake van een bestuurs-crisis.

En onze parlementariers hebben tot op heden nog niets ondernomen. Nog erger, ze hebben gezamenlijk een kerstborrel gedronken en zijn voor ruim 3 weken met kerst verlof gegaan alsof er niets aan de hand is.

Ook de politieke journalistiek en de normaal zo actieve tv-actualiteiten programmas hebben zich over de intimidatie richting Wilders niet uitgelaten. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het er op lijkt dat het met opzet verzwegen wordt. Dit houdt tevens in dat ook zij hun werk niet naar behoren uitvoeren en hun doelgroep nauwelijks serieus nemen.

Binnen de linkse pers en de media is de papagaaien-cultuur neergestreken. Wij worden alleen nog geinformeerd over zaken welke door de politiek worden aangegeven en waarvan de inhoud reeds is gedicteerd en geformuleerd.

Van enige objectieve verslaggeving is dan ook al lang geen sprake meer. Op het politieke toneel vervullen ze enkel nog de bijrol van figuranten die opdraven als de regisseur dat verlangt.

Ook zij schieten dus duidelijk tekort m.b.t. hun taken inzake informatie en verslaggeving richting de burger en keuren stilzwijgend het gedrag van het kabinet en het parlement goed.

De intimidatie en houding van het kabinet, gesteund door de meerderheid der kamerleden, is ingegeven door de diverse uitspraken van Wilders ten aanzien van moslims en of buitenlanders inzake de Koran, integratie-problemen, criminele activiteiten, generaal pardon, dubbele paspoorten etc.

Rechtvaardigen deze uitspraken intimidatie?

Rechtvaardigen deze uitspraken Wilders als de vijand te beschouwen?

Naar mijn mening niet maar oordeelt U zelf.

Het kabinet heeft nauwelijks of geen steekhoudende argumenten aangevoerd om aan te tonen dat de uitspraken van Wilders in strijd waren met wetten of eerdere overeen gekomen afspraken.

Het kabinet heeft de uitspraken van Wilders afgedaan als ongepast, ontoelaatbaar en ongewenst en heeft hem vervolgens als de vijand bestempeld en is tot demonisering en intimidatie overgegaan.

Alvorens je zo iets onderneemt moet er toch heel veel gebeurd zijn of je bent zelf heel diep gezonken.

Vermand door overmoed of beinvloed door de arrogantie van de macht, beiden eigenschappen zijn een groot aantal politici niet vreemd.

Of spelen er toch andere argumenten die voor ons, het volk dus, verborgen worden gehouden.

Is alles niet ingegeven door angst?

Angst voor een ommezwaai naar rechtse politiek in dit land.

Angst voor verdeeldheid in ons land.

Angst voor verlies van stemmen, zetels, aanzien en vertrouwen van de burger.

Angst voor een rechts blok aangevoerd door de man die Wilders heet.

Angst voor een volledige ommezwaai in de nederlandse politiek.

Het is zeker geen angst die gebaseerd is op principes, politieke keuze of landsbelang.

Het gaat hier helaas om eigen belang en daarvoor zijn geen argumenten aan te voeren.

Hoe is het te verklaren dat onze CDA regerings-leiders en onze CDA tweede kamerleden Wilders om zijn uitspraken verketteren, demoniseren, intimideren en tot vijand benoemen terwijl ze niet reageren op gelijksoortige uitspraken van collegae CDU bondgenoten uit Duitsland.

Gelijksoortige uitspraken van geest-verwante christelijke partijgenoten waarop in Duitsland door de politiek niet eens wordt gereageerd, Niet in goede en niet in slechte zin.

Het zijn hele gewone uitspraken die politici moeten kunnen en mogen bezigen om hun politieke idealen kenbaar te maken en mogelijk te verwezenlijken.

En dan mag het antwoord zeker geen intimidatie en demonisatie zijn.

Dat past niet, is ongehoord en ondemocratisch.

Hare majesteit zei in haar kerstrede als volgt:

Gekwetste gevoelens moeten niet omslaan in wanhoop en agressie!

Deze woorden zijn beslist voor de regering en de hun steunende kamerleden bedoeld alsmede voor de media en medeburgers die het beleid en bestuur van deze politici toejuichen en ondersteunen.

De overige burgers zijn niet wanhopig en agressief. Zij doorzien het beleid, verachten het kabinet en zullen alles in het werk stellen om het tij te keren.

Ze zijn verstandig, hoffelijk en correct. Ze zullen zich zeker niet bedienen van intimidatie maar ze zullen op een eerlijke en democratische wijze vechten voor een eerder verworven sociaal bestaan in ons land.

De tijd van de zwijgende naieve burger die men met brood en spelen tevreden kon houden is voorbij en dat lijkt helaas nog niet overal door gedrongen te zijn.

Intimidatie en demonisering moet stoppen!

Het past niet binnen onze cultuur en behoort ook niet tot onze identiteit!

Het is beangstigend het gedrag van de gevestigde politiek!

Ik wens U het allerbeste, Brekel45

Anoniem zei

Maandag jl. publiceerde De Volkskrant een artikel over vermeende intimidatie door het kabinet ten aanzien van tweede kamer-lid Wilders.

Wilders beschuldigt het kabinet van -pure politieke intimidatie-.

Het kabinet oefent ontoelaatbare druk op hem uit met het doel dat Wilders afziet van de film over de Koran.

Het kabinet stuurt het openbaar ministerie op Wilders af. Het is ongehoord volgens Wilders.

Justitie neemt met opzet pas volgende maand een beslissing over wat er wordt gedaan met de tientallen klachten die tegen hem zijn ingediend na zijn artikel over de Koran in augustus jl.

Dit uitstel is bedoeld om Wilders extra onder druk te zetten om van uitzending van de film over de Koran af te zien.

Het is niet niks als je iemand beticht van intimidatie. Dan moet er toch heel wat aan de hand zijn.

Dit is zeer ernstig en het lijkt erop dat het kabinet eventuele gevolgen van een dergelijke intimidatie zwaar onderschat en daarmede tevens ook onderkent.

Intimidatie is een middel dat aangewend en gebezigd wordt door criminelen en terroristen om kracht bij te zetten aan eisen en of afpersingen. Intimidatie wordt rechtens ook zeer zwaar gestraft.

Intimidatie wordt ook ingezet om druk uit te oefenen of angst in te boezemen bij de vijand.

En wat doet ons kabinet cq onze regering volgens de Heer Wilders.

Ons kabinet intimideert Wilders.

De leden van ons kabinet maken zich dus schuldig aan strafbare feiten en beschouwen en plaatsen Wilders tegenover zich als DE VIJAND.

Dit is onbehoorlijk en niet acceptabel. Het is ontoelaatbaar en agressief gedrag.

Een gedrag wat zeker ook niet strookt met de waarden van de christelijke partijen die ze menen voor te staan!

Maar naast het kabinet zijn ook alle kamerleden schuldig. Zij hebben een controlerende functie en zijn verplicht het kabinet aan te spreken op hun acties, gedrag en houding en ze te wijzen op mogelijke desastreuze gevolgen.

Maar ook de tweede kamerleden zwijgen en verzaken hun functie ten aanzien van de burgers.

Dergelijke grove nalatigheden zijn ernstige vergrijpen en volstrekt onaanvaardbaar en onnacceptabel.

Als de kamer zijn macht niet meer uitoefent om het kabinet aan te spreken op verwerpelijke activiteiten maar zelfs de moed en het lef heeft deze activiteiten te ondersteunen dan is er in ons land fundamenteel iets gruwelijk mis.

Dan wordt het vertrouwen van de burger onherstelbaar aangetast en beschadigd.

Een vertrouwen wat door dit kabinet en kamerleden niet meer te herstellen is.

In mijn optiek is er dan ook sprake van een bestuurs-crisis.

En onze parlementariers hebben tot op heden nog niets ondernomen. Nog erger, ze hebben gezamenlijk een kerstborrel gedronken en zijn voor ruim 3 weken met kerst verlof gegaan alsof er niets aan de hand is.

Ook de politieke journalistiek en de normaal zo actieve tv-actualiteiten programmas hebben zich over de intimidatie richting Wilders niet uitgelaten. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het er op lijkt dat het met opzet verzwegen wordt. Dit houdt tevens in dat ook zij hun werk niet naar behoren uitvoeren en hun doelgroep nauwelijks serieus nemen.

Binnen de linkse pers en de media is de papagaaien-cultuur neergestreken. Wij worden alleen nog geinformeerd over zaken welke door de politiek worden aangegeven en waarvan de inhoud reeds is gedicteerd en geformuleerd.

Van enige objectieve verslaggeving is dan ook al lang geen sprake meer. Op het politieke toneel vervullen ze enkel nog de bijrol van figuranten die opdraven als de regisseur dat verlangt.

Ook zij schieten dus duidelijk tekort m.b.t. hun taken inzake informatie en verslaggeving richting de burger en keuren stilzwijgend het gedrag van het kabinet en het parlement goed.

De intimidatie en houding van het kabinet, gesteund door de meerderheid der kamerleden, is ingegeven door de diverse uitspraken van Wilders ten aanzien van moslims en of buitenlanders inzake de Koran, integratie-problemen, criminele activiteiten, generaal pardon, dubbele paspoorten etc.

Rechtvaardigen deze uitspraken intimidatie?

Rechtvaardigen deze uitspraken Wilders als de vijand te beschouwen?

Naar mijn mening niet maar oordeelt U zelf.

Het kabinet heeft nauwelijks of geen steekhoudende argumenten aangevoerd om aan te tonen dat de uitspraken van Wilders in strijd waren met wetten of eerdere overeen gekomen afspraken.

Het kabinet heeft de uitspraken van Wilders afgedaan als ongepast, ontoelaatbaar en ongewenst en heeft hem vervolgens als de vijand bestempeld en is tot demonisering en intimidatie overgegaan.

Alvorens je zo iets onderneemt moet er toch heel veel gebeurd zijn of je bent zelf heel diep gezonken.

Vermand door overmoed of beinvloed door de arrogantie van de macht, beiden eigenschappen zijn een groot aantal politici niet vreemd.

Of spelen er toch andere argumenten die voor ons, het volk dus, verborgen worden gehouden.

Is alles niet ingegeven door angst?

Angst voor een ommezwaai naar rechtse politiek in dit land.

Angst voor verdeeldheid in ons land.

Angst voor verlies van stemmen, zetels, aanzien en vertrouwen van de burger.

Angst voor een rechts blok aangevoerd door de man die Wilders heet.

Angst voor een volledige ommezwaai in de nederlandse politiek.

Het is zeker geen angst die gebaseerd is op principes, politieke keuze of landsbelang.

Het gaat hier helaas om eigen belang en daarvoor zijn geen argumenten aan te voeren.

Hoe is het te verklaren dat onze CDA regerings-leiders en onze CDA tweede kamerleden Wilders om zijn uitspraken verketteren, demoniseren, intimideren en tot vijand benoemen terwijl ze niet reageren op gelijksoortige uitspraken van collegae CDU bondgenoten uit Duitsland.

Gelijksoortige uitspraken van geest-verwante christelijke partijgenoten waarop in Duitsland door de politiek niet eens wordt gereageerd, Niet in goede en niet in slechte zin.

Het zijn hele gewone uitspraken die politici moeten kunnen en mogen bezigen om hun politieke idealen kenbaar te maken en mogelijk te verwezenlijken.

En dan mag het antwoord zeker geen intimidatie en demonisatie zijn.

Dat past niet, is ongehoord en ondemocratisch.

Hare majesteit zei in haar kerstrede als volgt:

Gekwetste gevoelens moeten niet omslaan in wanhoop en agressie!

Deze woorden zijn beslist voor de regering en de hun steunende kamerleden bedoeld alsmede voor de media en medeburgers die het beleid en bestuur van deze politici toejuichen en ondersteunen.

De overige burgers zijn niet wanhopig en agressief. Zij doorzien het beleid, verachten het kabinet en zullen alles in het werk stellen om het tij te keren.

Ze zijn verstandig, hoffelijk en correct. Ze zullen zich zeker niet bedienen van intimidatie maar ze zullen op een eerlijke en democratische wijze vechten voor een eerder verworven sociaal bestaan in ons land.

De tijd van de zwijgende naieve burger die men met brood en spelen tevreden kon houden is voorbij en dat lijkt helaas nog niet overal door gedrongen te zijn.

Intimidatie en demonisering moet stoppen!

Het past niet binnen onze cultuur en behoort ook niet tot onze identiteit!

Het is beangstigend het gedrag van de gevestigde politiek!

Ik wens U het allerbeste, Brekel45

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team