maandag 27 augustus 2007

Nederland kan zoveel beter

Nederland kan zoveel beter

Ik hoor het Woutertje uit het Bos nog zeggen in de fabeltjeskrant, Wouter had toen al een milde vorm van seniliteit want vergeten was dat zijn clubje regenten aan de bakermat stonden van 8 jaar Paars, dat zij en hun beleid in nagenoeg ALLE grote steden de funderingen hebben gelegd van de etterende puisten die Nederland teisteren.

Nederland kan zoveel beter, in de file staan, totale verkeersinfarcten en ondanks dat we zuinig zouden moeten zijn op onze laatste grootte Nationale Trots het Transport en Distributieland van Europa, kan het zoveel beter door de regenten vermorzeld worden door een beleid waardoor nagenoeg van maandag tot en met maandag iedereen in de randstad in de file stilstaat.

Nederland kan zoveel beter, auto’s pesten, liever een stinkende vervuilende eend, of een dieselslurpend en roetuitblazend oldtimer door de steden ronkend en rokend belonen met lage parkeertarieven om vervolgens high tech superzuinige schone nieuwe technieken in SUV af te straffen met verhoogde tarieven of een prachtig Nederlands produkt DAF met een superschone Diesel weren omdat Diesel synoniem in het rode pravda boekje staat als milieuvervuilend.

Nederland kan zoveel beter, de bejaarden en gehandicapte medemens hun extra pleziertje ontnemen, door bij hen gelden voor de begroting weg te schrapen.

Nederland kan zoveel beter, door onze eeuwenoude cultuur te verkwanselen voor de nieuwe o zo vredelievende nieuwe aanstormende Islam cultuur, aldus vrouwtje pechvogel van dit kabinet, zo gaat het stukken beter en hebben wereldwijd de Imams een reuzenpret.

Nederland kan zoveel beter, solidair zijn met de hier illegaal aanwezige criminele en leugenachtige bedriegers, want liegen mag van onze Turkse regente, geen enkel probleem en zo wordt Nederland steeds maar beter en mooier en rooier en nestelen de illegalen zich op kosten van onze centen.

Nederland kan zoveel beter, inburgeren maar dan anders, met een soort van Melkertbaan, zo krijgt ook de grootste domoor en lichtgewicht een gefinancierd integratie bestaan en mogen de aanwezige sociale hangmat en staatsruif eters heerlijk 13 weken op vakantie in het land van herkomst gaan, ja zo is Nederland ineens stukken beter.

Nederland kan zoveel beter, we noemen God gewoon Allah en als we dan toch bezig zijn, maken we de grondwet ook maar meteen een kopje kleiner en noemen het de Sahria geheel in de lijn van de nieuwe cultuur en doe dan meteen maar echt mal en maak alle winkels halhal.

Nederland kan zoveel beter, dus roept de staat dat ze de kinderen van de straat willen halen en mag iedere peuter van 3 tot zijn 18e jaar zijn dagen op de staatsscholen slijten, waar men zijn uiterste best zal doen hen te leren dat 1+1 geen 2 maar minstens iets anders is, want al jaar en dag zit de overheid met zijn schoolopleidingen en financiën mis en dan kan je het beste de jeugd vormen naar het beeld van de Boskabouters, zodat Nederland zoveel beter zal worden.

Nederland kan zoveel beter, naschoolse opvang was het wondermiddel, helaas alleen op papier, maar nergens bleken de scholen in staat om aan de nieuwe gril te kunnen voldoen en ook zit men met een leraren tekort in de maag, maar dat drukt nimmer de waanzin van regels en oplossingen uit het krankzinnige hof in Den Haag, ze kakelen daar als kippen zonder kop en verder houdt hun kennis al bij een achterhaalde spaarlamp op, dus echte lichten zijn het ook al niet tot ons burgerverdriet.

Nederland kan zoveel beter, dus laten we het graaien aan de top ongemoeid, stel je voor dat je na je politieke loopbaan niet kunt aanschuiven bij de welgevulde dis, nee met Nederland en Wouter Bos is nu niets meer mis, want het kan zoveel beter, meer en hogere wachtgelden, meer en duurdere “externe” adviseurs en commissies, wie voor klokkenluider speelt krijgt een oorvuig uitgedeeld en zal ontdekken dat de ineens justitie zorgt dat de regenten aan het langste eind zullen trekken.

Nederland kan zoveel beter, zelfs Jan Peter wist het beter, 100 dagen ging hij en zijn trawanten hun oor te luister leggen bij het selectief uitgekozen volk, zo leeft men verder op de roze rode paarse regenten wolk en men overtrad de regels van uitbesteding ter verkwisting van belastinggelden met handen en voeten en alleen de belastingbetalers mogen straks weer voor het wanbeleid boeten.

Nederland kan zoveel beter, Niqaab of Boerka, leugen, list en bedrog, subsidie fraude, zakken vullen, een losgeslagen alcoholistische jeugd, ja het regeringsbeleid doet ons echt allen deugd en we leven als natie in een roes van vreugd, want de accijnzen op wijn en bier stopt vast en zeker het losbandige vertier en de achterban van Rouvoet doet het ook goed, gewoon de zuipschuren in Staphorst en omstreken gedogen, typisch Nederland toestaan wat nooit had gemogen.

Nederland kan zoveel beter, overal op de wereld wordt het heter, alleen kregen wij een koude en natte zomer, letterlijk en figuurlijk staat het water van onrecht, willekeur en staatsterreur ons aan de lippen, men wil zelfs alle rechtse sites uit het internet wippen, want stel je voor dat men ongearticuleerd en ongemanierd de misstanden aan wil stippen, dat laat Den Haag over aan de zwaar gesubsidieerde slinkse krakers, globalisten, veganisten, dierenactivisten waar ze zo graag hun ministers en staatssecretarissen uit visten.

Ja Nederland kan zoveel beter, alleen vraag ik me in alle bescheidenheid af, wie is er hier nu maf, wie maakt wie nu wat wijs, men gaat op oriëntatiereis en overlegt tegen ALLE afspraken in met een terroristenorganisatie Hamas, die roepen alle Joden aan het gas, maar de delegatie speelde weer de vermoorde onschuld en zeiden tegen van Bommel, jouw gedrag gaf geen pas en zo bedekte men weer eens de eigen vuile was.

Een heel verhaal, een heel epistel, maar veels tekort, want je kan bijkans een bijbel schrijven over de misstanden waar het in dit eens zo mooie maar moreel compleet verpauperde en vermolmde land aanschort, willekeur in rechtspraak Homo tegen een agent roepen mag wel en dan weer niet, daders aanhouden, ook dat kan je duur komen te staan, maar ook als je ze de gang laat gaan, ja Nederland kan zoveel beter, maar niet zolang we de regentenkliek ongestoord hun gang laten gaan.

Bejaarden, gewone jongeren, gehandicapten, maar ook de gewone man in de straat die iedere morgen naar zijn werk in de file staat, allemaal betalen we de tol voor de regenten lol, allemaal zijn we medeschuldig aan deze waan, want wij kozen deze patriarchen en stelden hen aan op het pluche, wij laten onze verworvenheden, zoals vrijheid van meningsuiting ringeloren, zo ging een eens zo mooi en gezellig land verloren, aan haat, afgunst, terreur en religieuze waan.

1 opmerking:

Anoniem zei

wat is hierop nog te reageren?mijn haren staan recht overeind,en vraag mij af waar heeft nederland dit aan verdiend ?heb al in mijn jonge jaren al voelen aankomen dat dit de verkeerde kant opgaat ben altijd trots geweest op nederland maar de laatste jaren is dat wel verdwenen wat is dat toch dat de rechtse koers niet te halen is zijn wij dan toch te slap en te laf?het word tijd voor revolutie en mijn enigste hoop is dan ook GEERT WILDERS

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team