woensdag 8 augustus 2007

Ex-moslim Jami geslagen en uitgescholden.


Ex-moslim Jami geslagen en uitgescholden.
Bericht door: JohannesW op 06 Augustus 2007, 09:02:13

Nederland
Ex-moslim Jami geslagen en uitgescholden

maandag 6 augustus 2007 08:11

Ex-moslim Ehsan Jami is dit weekend in zijn woonplaats Voorburg mishandeld door drie mannen. Volgens vertrouwelingen van de voorzitter van het Centraal Comité van Ex-moslims gaat het om twee mannen met een 'Marokkaans-achtig' uiterlijk en een mogelijk Somalische man.

Ex-moslim PvdA: Verraden door partijtop
Ehsan Jami zou dit weekend in elkaar zijn geslagen

Dat meldt de Volkskrant. Vertrouwelingen van Jami, gemeenteraadslid in de gemeente Leidschendam-Voorburg, zeggen dat er een direct verband is tussen zijn werkzaamheden voor het comité en de mishandeling.

Landverrader
De drie mannen zouden Jami (22) onder meer hebben uitgescholden voor ‘kanker landverrader’. Daarna werd hij tegen de grond geslagen, waarbij hij een aantal verwondingen opliep. Ook een vrouw die in zijn gezelschap was liep rake klappen op.

De daders gingen er vervolgens vandoor en zijn nog niet gepakt.

Afshin Ellian
Wetenschapper en blogger bij Elsevier Afshin Ellian treedt op als adviseur van Jami. Beide zijn van oorsprong Iraniërs. Ook Ellian zegt wel eens te zijn uitgescholden door figuren uit de fundamentalistisch islamitische hoek.

Ellian werd eind juni nog op de website van de Haagse As-Soennah moskee uitgemaakt voor 'kwaardaardig gezwel' door een imam.

De Elsevier-blogger noemt het schandalig dat Jami geen enkele beveiliging krijgt. ‘Wat denkt u dat er gebeurt met een parlementariër die één keer is bedreigd?’

Profeet
Jami is al twee keer eerder belaagd in verband met zijn activiteiten bij het comité voor voormalige moslims, aldus de krant. Vorige maand kwam hij ook al in het nieuws, toen hij de profeet Mohammed uitmaakte voor crimineel.

Jami wil zelf niets zeggen over de mishandeling van dit weekend.

Door Robin van der Kloor

http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artikel/asp/artnr/162726/index.html


Bericht door: 50plus op 06 Augustus 2007, 09:10:35
Kijk Jami met zulke vrienden binnen de PravdAllah heb je dus geen vijanden meer nodig, verraden en verguisd door de collaborateurs van de Islam


Bericht door: resident op 06 Augustus 2007, 10:17:15
Woordvoerder van de politie:
Marokkaans uiterlijk? Somalisch uiterlijk? Wat is dat voor fascistisch gezwatel? Heeft u hun identiteitspapieren gezien? Nee? Hoe weet u dan over wat voor nationaliteit die mensen beschikken? Op grond uiterlijk weigeren wij uit principiele gronden aangiftes te aanvaarden. Gaat u maar klagen bij de NSDAP. Daar hoort u wel thuis.


Bericht door: duhbyl op 06 Augustus 2007, 11:19:03
Inderdadiedad bewoner, hoe weet jij dat het geen Algerijnen waren samen met een Sudanees die hier asiel heeft gevonden?,waarmee ik bijvoorbeeld twee Palestijen(1 arts) en een Ethoiopier niet wens uit te sluiten.
Werd er trouwens onder het molest niet uitgeroepen;"Islam betekend;vrede"?Nou dan, ai rest mai kees.



Bericht door: 50plus op 06 Augustus 2007, 14:39:28
Ja gooi de knuppel maar weer in het hoender of hondenhok, maar ik heet geen Kees en ook geen Harry, dus je kan bij van Traa, Fortuyn, van Gogh ook Seveke bijschrijven en als het goed is staan er nog wel een paar mensen op de lijst die onder ietwat dubieuze omstandigheden het heden met het eeuwige (onvrijwillig) hebben verwisseld


Bericht door: frans01 op 06 Augustus 2007, 18:40:49
nou heeft wilders kamervragen gesteld over de beveiliging van die sjakko
heeft dat nut?? de kamer is met vakantie(helaas niet permanent)


Bericht door: triple six op 06 Augustus 2007, 20:04:28
eens een islamiet altijd een islamiet.
als de stront aan de knikker is zal Jami voor zijn islamitische broeders kiezen.
misschien is een carriere move wat voor hem.... "denk aan iets met Idols en dan iets in de musicals"...



Bericht door: spanjool op 07 Augustus 2007, 07:53:13
als je goed tussen de regels door leest merk je toch duidelijk dat we hier niet met een echte vriend van de NLers te maken hebben. Het blijft een moslim en die kan je zo langzamerhand op een hoop met slinkse partijen gooien. Met dit soort politieke
partijen heb je geen moslim partij nodig. ze zijn er immers al en dat is zoals we dagelijks merken levensgevaarlijk.


Bericht door: Tom Poes op 07 Augustus 2007, 17:26:30
Toch ben ik van mening, 50plus, dat we met dit soort ex-moslims de strijd kunnen winnen. Je kunt ze niet genoeg de hemel in prijzen. Vergeet ook niet, dat uit Iran over het algemeen een heel ander soort immigrant komt dan uit het Rifgebergte. Het zijn pakweg 95 van de 100 keer echte vluchtelingen en een stuk intelligenter.
Zijn vader deed al niet meer aan het geloof en zijn moeder heeft zich bekeerd tot het christendom. Dit is beslist niet het soort dat zondermeer terugkeert naar de islam, want zij hebben de wreedheid daarvan ingezien en leerden verder kijken dan hun neus lang is.
Tevens wordt de PvdA voor het blok gezet.
Er zijn overigens behoorlijk wat ex-moslims die net als jij en ik strijden tegen de islam. Daar moeten we niet op schelden, maar dankbaar gebruik van maken! Doe je dat niet, dan maak je de 6mb© ongeloofwaardig.


Bericht door: 50plus op 07 Augustus 2007, 18:31:34
Dit soort mensen als Jami zou ik willen zien als medestrijders tegen de oprukkende Islam en zoals TP al zegt, ik zou dankbaar gebruik maken van zijn insteek, want deze mensen kennen de Islam van binnen uit als geen ander, zij zijn als het ware mee opgegroeid en gelukkig niet meer vergroeid maar juist deze achterlijke cultuur van dictatuur ontgroeid en hebben het achter zich gelaten.




Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team