woensdag 20 juni 2007

Kennismaking met de 6 meibeweging

De 6 mei beweging© is een burger-initiatief om niet langer aan de zijlijn te staan of gedwongen te worden om via een politieke partij een dogmatisch principe te omarmen dat slechts door een elitaire selecte groep bepaald en uitgevoerd wordt.

Wij willen als vrije onafhankelijke burgers onze stem in alle bestuurslagen laten horen.
Als éénling ben je roepende in de woestijn, maar als beweging van burgers, voor burgers, door burgers kun je wel degelijk invloed uitoefenen.

Nederland is verworden tot een particratie, waarbinnen selecte groepen alle bestuurlijke posten in dit land beheersen en zo de wensen van de burgers door hun coalitie en consensus politiek stelselmatig negeren en over onze hoofden heen regeren en besluiten nemen.

Een zeer goed voorbeeld is de EU grondwet. We stemden daar massaal tegen, maar de politiek gaat gewoon door met de onderhandelingen.

Evenals de toetreding van andere toekomstige lidstaten en het verkwanselen van onze grondrechten en bevochten vrijheden.

Zelfs onze nationale munt was niet veilig.

Daarom dit initiatief, zodat we als ongebonden burgers ons kunnen verzetten tegen de partijpolitieke dictatuur.

Wilt u ook niet langer het gevoel hebben dat uw verplichte belastingdonatie nog maar het enige is wat de bestuurslagen van Nederland interesseert ?

  • Wilt u opkomen voor het onderwijs van uw kind ?
  • De zorg voor ouderen ?
  • Uw geboorterecht bevochten in oorlogen zoals vrijheid van meningsuiting ?
  • Eerlijk en onafhankelijk nieuws ?
  • Wonen en leven in een veilig land ?


Dan is de 6 mei beweging© geknipt voor u.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zonet het artikel van heer Stoker gelezen "Frau Antje" etc. via dat artikel op uw blogsite terecht gekomen en zowel het artikel van Stoker als uw kennismaking pagina zijn mij uit het hart gegrepen. Ik zag ooit eenmaal kans een ingezonden artikel op het vrije volk te krijgen - zie ingezonden artikelen d.d.6 mei 07 "een politicus gelooft niet wat hij zelf schrijft" maar mijn strijd voortgezet via http://www.nederlandkritisch.nl dus een eenzaam roepende in de woestijn. Hoe kan ik nader in contact treden met de 6 mei beweging?
Met vriendelijke groet,
Paul Kasteel

Ditta zei

Geachte heer Kasteel,
U kunt op de site van de heer Stoker, mits u wilt deelnemen als lid van die site, veel meer lezen over de 6meibeweging, daar kunt U ook vragen stellen aan de heer Stoker of aan leden van de 6meibeweging.


Als U nog meer vragen hebt, wil ik die graag voor U beantwoorden.

Met vriendelijke groet Ditta.

Ditta zei

Ps De site van Cor Stoker, kunt U vinden bij Aanbevolen links, de naam is De mooiste stek, als U op die link klikt, komt u automatisch op de site terecht.

Vriendelijke groet Ditta.

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team