dinsdag 18 januari 2011

Islam: liefdeloze dwangneurose

door TP

Asia Bibi, slechts één van de vele slachtoffers van de islam
Van de linkse media moeten wij de juiste informatie over de islam niet verwachten. Het is daar eigenlijk één pot nat.
Een aangename uitzondering op deze malaise is Amanda Kluveld, columniste bij de Volkskrant.
In haar column van 14-01-2011 'Wie van de weldenkende intellectuelen trekt zich dat eens aan?'
vertelt zij over de 17-jarige Nurta Muhamed Farah in Somalië, die zich bekeerde tot het Christendom.

Het meisje werd daarvoor in elkaar geslagen, kreeg medicijnen, omdat zij geestesziek zou zijn, maar al deze dwangmiddelen brachten haar niet terug tot de islam.
Wie nog meent, dat de islam een geloof zou zijn, weet kennelijk niet, dat geloof ophoudt waar dwang begint. En toch is dat eigenlijk zo ontzettend vanzelfsprekend.
Opsluiten, vastbinden aan een boom, martelen, dat alles bracht haar niet terug tot de meest verderfelijke religie die mij bekend is.
Zij wist te vluchten, maar werd uiteindelijk toch doodgeschoten door eigen familieleden op verzoek van haar ouders zelf.
Mensen die menen, dat eerwraak niets met islam te maken heeft zijn volkomen blind.

Opsluiten, vastbinden aan een boom, martelen. Wilders drukt zich niet uit in termen die hier ook maar in de verste verte op lijken.
De islam DOET het gewoon.
Maar men valt over het 'extremisme' van Wilders.

Het zijn verhalen, die je bijvoorbeeld kunt vinden bij Open Doors.

Amanda Kluveld bericht over nog meer islamitisch dwangmatig, misdadig en mensonterend gedrag van het afgelopen jaar.
Uiteindelijk beklaagt zij zich over de 'weldenkende intellectuelen' en constateert een zelfde gedrag, dat ook mij steevast opvalt. Het komt er op neer, dat men het best wel erg vindt, maar men maakt zich vooral druk over hoe erg een minarettenverbod is, over de PVV, over hoofddoekjesverboden en meent vooral de islam niet te moeten bekritiseren, want hier is het ook heel erg. Zijn de moslims niet de Joden van de jaren '30, Job?
Wie zijn dan al die mensen, die door de islam vernederd, vervolgd, verkracht, verminkt, gemarteld en afgeslacht worden?

Vernederd, vervolgd, verkracht, verminkt, gemarteld en afgeslacht. Wilders drukt zich niet uit in termen die hiermee ook maar enigszins overeenkomen.
De islam echter DOET het gewoon.
Maar men valt over het 'gevaar' van de PVV.

Niet alleen de 'weldenkende intellectuelen' verschuilen zich achter deze wegkijkerij, vele Christenen zelf nota bene, menen ook, dat er bij de islam nog wel iets goeds te vinden valt.
Wat dat dan zou moeten zijn, is mij nog nooit opgevallen. Zo angstvallig geheim hoef je dat toch niet te houden? Ik zou er juist mee pronken. Maar er valt helemaal niets te pronken.

Er komen in haar column meer van dit soort gewelddadigheden van de dwangneurotische religie naar voren, schreef ik hierboven. Over bijvoorbeeld de Pakistaanse Asia Bibi, waarvan ik al eerder melding maakte in mijn blog.
Je moet zo'n bericht dan eerst vertalen, want de linkse pers, en al die 'weldenkende intellectuelen', waaronder die van het CDA en de CU, maken zich drukker om een boerkaverbod en lijken al klaar voor de onderwerping. Echt 21ste eeuws om vrouwen in tenten rond te laten lopen. En nee, het heeft vooral niets met islam en vrouwendiscriminatie te maken. Zij willen dat zelf o zo graag.
Toch?
Mijn hemel, zelfs de SGP is op dit punt moderner dan die linkse struisvogels.

Het verhaal van de achtervolgde en gedode Kopten in Egypte is zelfs tot in Nederland doorgedrongen.
We kijken nu even naar de verlichte avonturen van Maher El-Gohary, een 57-jarige Egyptenaar, die het waagde het Christendom aan te nemen. Kennelijk had hij genoeg van het 'ware' geloof. Er zijn van die moslims, die nu eenmaal niets troostends vinden in die haatreligie.  Dat je dan een afvallige bent, oké, maar dat mag dus niet, want je MOET in allah geloven, ook al geloof je daar niet langer in. Hij wilde in zijn paspoort 'moslim' laten veranderen in 'Christen', maar dat is tot op heden niet gelukt en hij moet zich schuilhouden met zijn dochter van 15, vrezend voor hun leven.
Geloven onder dwang, dat is typisch de islam.
En wij hier maar moskeeën openen. Net zo lang tot het hier net zo wordt. Want de vraag is niet òf dat gaat gebeuren, maar hoe lang dat nog duurt, als wij geen maatregelen treffen.
Regeren is vooruitzien, maar er is maar één partij die dat werkelijk doet. En dan schijn je politiek niet correct te handelen.
De rechter heeft in Egypte gesproken en Maher krijgt zijn afgepakte paspoort niet terug.
Gaat de rechter hier in Nederland over Wilders ook een dergelijk vonnis vellen?
Hoever zijn we hier nog van de sharia verwijderd?

Ik lees meer van dit soort verhalen bij Open Doors.

Bij de chronisch eenzijdige linkse media moet je er met een vergrootglas naar zoeken. Het demoniseren van boodschappers als Fortuyn en Wilders is al jaren een hot item, de boodschap zelf doet nauwelijks ter zake. Islam is heus zo slecht nog niet. En er zijn hartstikke veel aardige moslims. En die maken zich daar ook niet zo druk om.
Toch?

Ik lees over Tina uit Indonesië. U weet wel, dat land waar de islam zo voorbeeldig met andere godsdiensten samen gaat.
Helaas is islam islam, en uiteindelijk komt het er telkens weer op neer, dat je die niet mag verlaten.
Tina deed dat toch.
Zij zocht na de dood van haar man met drie kleine kinderen onderdak bij haar twee oudere dochters.
Kunt u zich het hartelijke welkom voorstellen bij haar oudste dochter?
“Zolang jij niet terugkeert naar de islam, kom jij mijn huis niet in.”
De islam is de pest voor het familieleven.
Waarvoor niet trouwens?
De tweede dochter bood korte tijd onderdak, maar ook daar werd zij onder druk gezet terug te keren tot de islam.
Tina weigerde en werd door haar schoonzoon in elkaar geslagen.
Er straalt een merkwaardige vredelievendheid uit deze religie, vindt u niet?
Of vindt u ook, dat Wilders zijn mond moet houden?

Ik lees bijvoorbeeld het verhaal van de 21-jarige Aarya uit Pakistan, die werd getroffen door de overstromingen en met haar moeder en anderen moesten zij rennen voor hun leven.
Uiteindelijk werden zij opgevangen in een Christelijke school. Uiteraard namen de moslims de beste ruimten in bezit en scheidden de mannen van de vrouwen.
"Wij christenen werden allemaal bij elkaar gezet. We hadden geen enkele privacy. Veel mensen werden ziek. Ik had hoge koorts. Mijn moeder huilde de hele dag”, zo vertelt Aarya.

De ware Christen bidt voor het welzijn van een ieder die getroffen wordt door een ramp en geeft hulp waar mogelijk.
De ware moslim is puur egoïstisch, denkt immers alleen aan zichzelf en het gebed is één grote schoffering tegen de ongelovigen:
"O God, bezorg Ayaan Hirsi Ali een tongkanker."
Was getekend Fawaz Jneid.

Zo heb ik Wilders nog nooit horen praten.
Maar bij de islam DOET men dat gewoon.
Maar men vindt, dat Wilders zich wel zeer onfatsoenlijk uitdrukt.
Vindt u ook niet?

En u zult vast niet meer versteld staan waaruit de geweldige islamitische hulp aan Aarya en haar mede-Christenen bestond:
Het leger stuurde islamitische vrouwen om de Christelijke vrouwen hulp te bieden. Aardig niet?
“Elke dag kwam de vrouw van een invloedrijke islamitische leider, samen met haar twee dochters. Ze gaven ons echter niets te eten, maar praatten op ons in over de islam. Het enige moment waarop we wel hulp kregen, was als er nieuwsploegen kwamen om de gevolgen van de watersnoodramp te verslaan.”

Geen eten, maar wel zieltjes kopen voor het 'ware geloof'! Allah is werkelijk ruimhartig.
"Als we de regels van de islam volgden en ons zouden bekeren, dan konden we eten krijgen. Nu kregen we alleen de restjes van wat zij hadden gegeten. We zaten met elkaar rond plastic zakken en aten daar uit. Je kunt je voorstellen hoeveel ziekten dat met zich meebracht. Overal waar we keken, zagen we vliegen en alles stonk enorm.”

De islam ten voeten uit! Liefdeloos. Dwangmatig. Neurotisch. Haatdragend. Puur door indoctrinatie.
Ik heb vreselijk te doen met moslims, die nooit iets beters voorgeschoteld gekregen hebben.
Als u een voorstelling wilt maken van mijn gebed voor hen, denk dan aan het tegengestelde van dat der imams.

Verderop lees je hoe bijbels in de modder gegooid werden.

Hier ontstaat commotie als Wilders de koran wil verbieden. Ik kan er overigens niet vaak genoeg bij vermelden, dat hij dat voorstel deed in verband met het verbod op 'Mein Kampf': Als het ene verboden is, dan het andere, dat in feite grote overeenkomsten vertoont, ook. Eigenlijk niet anders dan consequent handelen. Maar men schijnt de koran wel aardig te vinden.
Mogelijk zou de koran verplichte leesstof moeten zijn. Te beginnen voor de 'weldenkende intellectuelen'.
Dan weten zij welke religie zij knuffelen. En door welke zijzelf uiteindelijk doodgeknuffeld zullen worden.
De vraag is echter, of zij wel weldenkend zijn. Die indruk heb ik eerlijk gezegd niet. Dat wil zeggen, waar het hun hart betreft. Hun eigen portemonnee is een ander verhaal.

Zie ook Het Vrije Volk.

Geen opmerkingen:

Welkom op de 6Mb blog

Welkom bij de 6Meibeweging blog

Deze blog is één van de vele activiteiten die de 6Meibeweging initieert om u en anderen te betrekken bij opzet en doelstellingen van de 6Mb.

U kunt reageren op de artikelen, columns, forum berichten enz. waarbij het vanzelf spreekt dat we ALLEEN die berichten en reacties accepteren die binnen het kader van de fatsoen- en algemene omgangsvormen acceptabel zijn. Scherp en hard mag, maar als u eens lekker wilt fulmineren/schelden doe dat voor de spiegel maar niet hier.

Kunt u zich vinden in de 6meibeweging, wordt dan lid van ons forum, maak anderen op ons attent en doe mee, de 6Mb is van burgers, voor burgers, door burgers, zonder een politiek manifest of dogma’s, maar een volksbeweging tegen de regentencultuur.

Doe mee en werp het regentenjuk van de particratie af en kies voor echte democratie.

Het Weblog 6Mb Team